Sammenlign priser på

Fotballbilletter & fotballreiser

Alle fotballbilletter på samme sted

Fotballbillett.com er en samleside for fotballbilletter og pakkereiser der du raskt kan sammenligne ulike tilbud fra en rekke norske billettselskaper og reisebyråer. Du kan sammenligne alt fra frittstående kampbilletter til komplette pakker med hotell og flyreise.

Uansett om du er ute etter billetter til favorittlaget ditt i noen av de store ligaene eller til landslagskamper finner du her selskaper som selger billetter til kampen. For øyeblikket finnes det omtrent 20 selskaper på nettsiden vår.

Søk etter lag eller liga for enklest å kunne lete deg frem til en kamp som virker interessant. Sammenlign priser og se hva som inngår i de ulike alternativene. Klikk deg videre til forhandlerens hjemmeside for å se flere detaljer rundt valget ditt.

Ved å klikke på info-ikonet ved siden av tilbudet får du mer informasjon om hva som inngår i prisen. Det som kan variere er for eksempel billettype, hotelltype eller hvorvidt selskapet er en offisiell partner til klubben. Det kan dessuten inngå mat, stadion-tur eller inngang til klubbens museum.

Søk etter ditt favorittlag eller et spennende reisemål.

Sammenlign tilbud fra ulike billettleverandører.

Velg den billetten eller pakken som passer deg best.

Kontakt oss eller leverandøren hvis du har spørsmål.

En guide til fotball i Europa

Merk at fotballbillett.com ikke selger billetter, men tilbyr kun en tjeneste for lettere å få oversikt over billettilbudet. Dersom du savner en kamp eller om du har tips til forbedringer, er vi takknemlige for forslag. Du kontakter oss enklest via kontaktskjemaet nederst på siden.