Arsenal billetter

Sammenlign alle Arsenal billetter

Det finnes akkurat nå 16 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Arsenal

Se Arsenal FC live på Emirates Stadium

Ta sjansen og se Arsenal FC spille hjemme på Emirates Stadium – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Arsenal FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Arsenal FC - Arsenal Football Club, også kalt "The Gunners". Klubben ble grunnlagt 1886 as Dial Square i London og spiller sine hjemmekamper på Emirates Stadium med en kapasitet på 60 361 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

25 Feb
Arsenal vs Manchester City
Wembley Stadium
EFL Cup
1 995,-
Les mer
1 Mars
Arsenal vs Manchester City
Emirates Stadium
Premier League
1 200,-
Les mer
4 Mars
Brighton vs Arsenal
Falmer Stadium
Premier League
1 469,-
Les mer
8 Mars
Milan vs Arsenal
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Europa League
1 249,-
Les mer
11 Mars
Arsenal vs Watford
Emirates Stadium
Premier League
1 016,-
Les mer
15 Mars
Arsenal vs Milan
Emirates Stadium
Europa League
995,-
Les mer
17 Mars
Leicester vs Arsenal
King Power Stadium
Premier League
1 601,-
Les mer
1 April
Arsenal vs Stoke
Emirates Stadium
Premier League
1 073,-
Les mer
7 April
Arsenal vs Southampton
Emirates Stadium
Premier League
1 073,-
Les mer
14 April
Newcastle vs Arsenal
Newcastle
Premier League
1 601,-
Les mer
21 April
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
1 250,-
Les mer
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
2 492,-
Les mer
5 Mai
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
1 248,-
Les mer
13 Mai
Huddersfield vs Arsenal
John Smith's Stadium
Premier League
2 203,-
Les mer

Arsenal Billetter og reise

Nyt turen din til London der du kan se ett av de mest berømte engelske lagene, Arsenal spille live/ Kjøp Arsenal billetter i dag

Arsenal er en fotballklubb med en rik historie, berømt for sin suksess. Arsenal ble stiftet i 1886 og har alltid bestrebet seg på å formidle en sterk følelse av stolthet og tradisjon. Kombinasjonen av tradisjon og innovasjon er et symbol på spillernes ånd. De bidrar til den emosjonelle og unike atmosfæren på Emirates Stadium. Vær den første til å reserve fotballbillettene dine til London, og du kan se hva det betyr å være en stolt fan av Arsenal. I de 125 årene klubben har eksistert har Arsenal rørt fansens hjerter ved å gi dem en mulighet til å føle seg som en del av klubben.

Mens du er i London, kan du få vite mer om suksessen til Arsenal Foundation. Klubben har forpliktet seg til å tjene samfunnet. Arsenal Foundation ble stiftet i 2012 i et forsøk på å oppmuntre unge personer over hele verden til å oppnå målene sine og oppfylle potensialet sitt. Dette viser klubbens høye grad av sosial bevissthet; det er viktig å tjene samfunnet. Det er et passende tidspunkt å besøke London og se Arsenals stadion, Emirates Stadium. Gled deg til å finne ut viktige detaljer om klubben og oppleve den spennende fotballatmosfæren i hjertet av London. Reserver fotballbillettene dine, noe som kan gi deg en unik mulighet til å besøke interessante steder i London.

Fakta om Arsenal

Noen av de mest ettertraktede billettene i engelsk fotball, Arsenal Football Club er berømte over hele verden. The Gunners, som laget kalles med kjærlighet, er en av de mest suksessrike klubbene i den engelske toppdivisjonen. Laget ble stiftet i 1886, og har for tiden base på det nybyggede Emirates Stadium, etter at de tilbrakte mesteparten av tiden i fotballigaen på Highbury.

I 2013 ble Arsenal verdsatt til $1.3 milliarder og ble ansett å være den fjerde mest verdifulle klubben i Premier League. Fotballbilletter er bare en del av klubbens gryende inntekt.

I nyere historie har Arsenal Football Club hatt noen Premier League-seire på 1990-tallet, inkludert en liga- og cupdobbel, og har vært inne i topp fire helt siden. Dessuten har Gunners en konkurransedyktig rivalisering med rivalene i Nord-London, Tottenham Hotspur.

Historisk sett har klubben vært et alternativ for høyprofilerte spillere, spesielt i senere tiår. Gunners holdes høyt av internasjonale spillere over hele verden.

Priser for Arsenal billetter på hjemmekamper på Emirates Stadium, varierer mellom £126 og £26, men disse prisene kan reduseres dersom du blir medlem, for da kan du dra nytte av en rekke rabatter.

Byen London har en utrolig historie som kan utforskes gjennom dens utallige attraksjoner. Disse inkluderer et bredt utvalg av museer, restauranter, teatre, kinoer, puber, klubber og musikksteder for enhver smak. Man må ikke glemme utrolige Tower of London; dette er virkelig en levende by som tilbyr mange forskjellige kulturer og muligheter for sightseeing; London ligger i hjertet av britisk fotball.