Arsenal billetter

Det finnes akkurat nå 12 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Arsenal

Hvis du vil kjøpe Arsenal FC billetter, kan du sammenligne prisene for alle leverandørene her på siden vår. Velg en kamp fra listen og se alle tilbudene som nå er tilgjengelige fra de store billettleverandørene og reisebyråene.

Hvordan kjøpe billetter til Arsenal?

Arsenals hjemmekamper er vanligvis utsolgt, og billetter til de store kampene er svært vanskelig å få tak i, spesielt hvis du ikke er medlem av klubben. Det er enklest å kjøpe fra en partner eller et reisebyrå som fungerer som forhandler av Arsenal-billetter, og disse er selskapene vi lister her på nettstedet.

Sammenlign alle reiser og billetter med Arsenal FC

Ønsker du å sitte på best mulig sted nede på langsiden eller er kortside noe for deg? Uansett hva kravene dine er, så kan de møtes av et stort antall leverandører som selger billetter til Arsenal sine hjemmekamper, noe som øker valgfriheten for deg som kjøper.

Fotballturer med Arsenal

Vil du helst kjøpe en pakketur hvor alt er inkludert? Da er det mulighet for å kjøpe en komplett fotballtur med overnatting og fly. En praktisk måte å få alt på er en organisert reise, så ikke kast bort tid på å søke etter egnede hoteller og flytider.

Emirates Stadium, London

Emirater tar nesten 60 000 tilskuere og ligger i Nord-London. Du kan lett ta deg hit med t-banen. Til rett tid er det også mulighet for en tur på stadion og et besøk til Arsenal Museum.

Terminlister 2017/2018

29 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
1 044,-
Les mer
3 Mai
Atletico Madrid vs Arsenal
Wanda Metropolitano
Europa League
2 908,-
Les mer
6 Mai
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
1 595,-
Les mer
9 Mai
Leicester vs Arsenal
King Power Stadium
Premier League
1 379,-
Les mer
13 Mai
Huddersfield vs Arsenal
John Smith's Stadium
Premier League
3 989,-
Les mer

Arsenal Billetter og reise

Nyt turen din til London der du kan se ett av de mest berømte engelske lagene, Arsenal spille live/ Kjøp Arsenal billetter i dag

Arsenal er en fotballklubb med en rik historie, berømt for sin suksess. Arsenal ble stiftet i 1886 og har alltid bestrebet seg på å formidle en sterk følelse av stolthet og tradisjon. Kombinasjonen av tradisjon og innovasjon er et symbol på spillernes ånd. De bidrar til den emosjonelle og unike atmosfæren på Emirates Stadium. Vær den første til å reserve fotballbillettene dine til London, og du kan se hva det betyr å være en stolt fan av Arsenal. I de 125 årene klubben har eksistert har Arsenal rørt fansens hjerter ved å gi dem en mulighet til å føle seg som en del av klubben.

Mens du er i London, kan du få vite mer om suksessen til Arsenal Foundation. Klubben har forpliktet seg til å tjene samfunnet. Arsenal Foundation ble stiftet i 2012 i et forsøk på å oppmuntre unge personer over hele verden til å oppnå målene sine og oppfylle potensialet sitt. Dette viser klubbens høye grad av sosial bevissthet; det er viktig å tjene samfunnet. Det er et passende tidspunkt å besøke London og se Arsenals stadion, Emirates Stadium. Gled deg til å finne ut viktige detaljer om klubben og oppleve den spennende fotballatmosfæren i hjertet av London. Reserver fotballbillettene dine, noe som kan gi deg en unik mulighet til å besøke interessante steder i London.

Fakta om Arsenal

Noen av de mest ettertraktede billettene i engelsk fotball, Arsenal Football Club er berømte over hele verden. The Gunners, som laget kalles med kjærlighet, er en av de mest suksessrike klubbene i den engelske toppdivisjonen. Laget ble stiftet i 1886, og har for tiden base på det nybyggede Emirates Stadium, etter at de tilbrakte mesteparten av tiden i fotballigaen på Highbury.

I 2013 ble Arsenal verdsatt til $1.3 milliarder og ble ansett å være den fjerde mest verdifulle klubben i Premier League. Fotballbilletter er bare en del av klubbens gryende inntekt.

I nyere historie har Arsenal Football Club hatt noen Premier League-seire på 1990-tallet, inkludert en liga- og cupdobbel, og har vært inne i topp fire helt siden. Dessuten har Gunners en konkurransedyktig rivalisering med rivalene i Nord-London, Tottenham Hotspur.

Historisk sett har klubben vært et alternativ for høyprofilerte spillere, spesielt i senere tiår. Gunners holdes høyt av internasjonale spillere over hele verden.

Priser for Arsenal billetter på hjemmekamper på Emirates Stadium, varierer mellom £126 og £26, men disse prisene kan reduseres dersom du blir medlem, for da kan du dra nytte av en rekke rabatter.

Byen London har en utrolig historie som kan utforskes gjennom dens utallige attraksjoner. Disse inkluderer et bredt utvalg av museer, restauranter, teatre, kinoer, puber, klubber og musikksteder for enhver smak. Man må ikke glemme utrolige Tower of London; dette er virkelig en levende by som tilbyr mange forskjellige kulturer og muligheter for sightseeing; London ligger i hjertet av britisk fotball.