Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Celtic billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Celtic

Se Celtic F.C. live på Celtic Park

Ta sjansen og se Celtic F.C. spille hjemme på Celtic Park – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Celtic F.C.-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Celtic F.C. - The Celtic Football Club, også kalt "The Bhoys, The Celts, The Hoops". Klubben ble grunnlagt 1887 i Glasgow og spiller sine hjemmekamper på Celtic Park med en kapasitet på 60 411 sitteplasser.

Celtic Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Kjøp fotballbillettene dine for å se ekte skotsk fotball live

Celtic Football Club er legendarisk. Det er et av de mest suksessrike fotballagene i Skottland, og ble stiftet i 1887. Celtic har vunnet utallige ligatitler og cuptitler, og nådde også UEFA-cupfinalen i 2003. Celtic har både skotske og irske røtter. Deres base er Celtic Park, Glasgow. Stadion har kapasitet til 60,000 personer; det er det største stadionet i Skottland. Mens du er i Glasgow, vil du oppdage at stadion brukes til musikalske begivenheter også. Vær ikke sen med å bestille fotballbillettene dine nå. Dette kan garantere deg minneverdige, høyst levende fotballfølelser i hjertet av den skotske fotballhovedstaden.

Glasgow er den største byen i Skottland. Noen av de mest imponerende turistattraksjonene i Glasgow inkluderer museet og kunstgalleriet, Kelvingore Park, Glasgow-katedralen, og George Square. Glasgow-katedralen er en attraksjon vel verdt å se. Den fremkaller en følelse av tidløshet, lignende de fleste europeiske katedraler. Dessuten er Glasgow School of Art et annet spennende arkitektonisk sted du kan besøke mens du er i Glasgow. Du kan også eksperimentere med mat ved å prøve ekte skotsk kjøkken på en av de mest berømte restaurantene i Glasgow, Ubiquitous Chip. Du kan velge mellom ulike billettmuligheter som kan gjøre turen din til Glasgow givende og tilfredsstillende. Enten du velger å kjøpe kampbilletter eller sesongbilletter, er en ting sikkert: du vil finne ut hva tradisjon betyr i fotball.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5