Champions League billetter

Champions League er ansett å være verdens fremste klubbturnering og er toppen av klubbfotball i Europa. Finalen i Champions League er en av de mest tv-sendte sportsbegivenhetene i verden, i nyere år har seertall nådd 213 millioner.

Før turneringen ble restrukturert i 1992, var European Champions Cup et utslagsformat med kun mesterne fra hver europeiske liga. Med det nye navnet på konkurransen kom et nytt format i turneringen der de fire finalistene i de sterkeste ligaene I Europa skulle konkurrere i en mini-serie før man flyttet seg over til en utslagsturnering. Dette nye formatet viste seg å være en stor hit hos tv-publikum og tv-inntektene fra Champions League ble enorme, og å få rettigheter til å vise kampene live ble svært ettertraktet.

Før dette tidlige gruppestadiet er det en serie kvalifiseringsrunder holdt i det mer tradisjonelle utslagsformatet for lag fra svakere ligaer eller som kom lavere i sin egen liga. De 10 lagene som overlever dette stadiet kommer da inn i gruppestadiet med de lagene som ikke måtte kvalifisere seg.

Finalen i Champions League er en av de mest sette sportsbegivenhetene og både sponses og sendes mye, ganske likt Super Bowl.

champions league Terminlister 2018/2019

VS
Allianz Arena Champions League
VS
Parc Olympique Lyonnais Champions League
VS
Juventus stadium Champions League
VS
Stadio Olimpico Champions League
VS
Old Trafford Champions League
VS
NSC Olimpiyskiy Stadium Champions League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Champions League
VS
Stadio San Paolo Champions League
VS
Signal Iduna Park Champions League
VS
Wanda Metropolitano Champions League
VS
Camp Nou Champions League
VS
San Siro Champions League
VS
Veltins-Arena Champions League
VS
Anfield Champions League
VS
Etihad Stadium Champions League
VS
Santiago Bernabéu Champions League
VS
Estadi Ciutat de València Champions League
VS
Champions League