Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Efl Cup billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Efl Cup

Se Efl Cup live på

Ta sjansen og se Efl Cup spille hjemme på – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Efl Cup-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Efl Cup Terminlister 2022 | 2023

Fakta om Efl Cup

EFL Cup er navnet gitt til ligacupen i England, som er åpen for alle fotballkubber i fotballigaen. I 2013 har ligacupen gått uavbrutt i 53 sesonger og har gått gjennom mange navneendringer etter at turneringens sponsorer har endret seg, inkludert: Milk Cup, Coca Cola Cup og Capitol One Cup.

Mye som FA-cupen spilles turneringen på utslagsbasis, men i motsetning til FA-cupen kan kun 92 lag i den profesjonelle fotballigaen være med i turneringen. Tiltrekningen for klubber er at den vinnende klubben kvalifiserer seg for Europaligaen. Dersom den vinnende klubben allerede har kvalifisert seg for Champions league via sin ligaposisjon går Europaliga-plassen til det neste høyest plasserte laget i Premier League. Det engelske spillet har tre store hjemlige trofeer ethvert lag kan jage; men med de relativt sett mindre pengeutbetalingene (sammenlignet med Champions League, FA-cupen og en ligatittel) prioriteres ligacupen oftere lavere av de store klubbene. I så stor grad at noen av lagene fra toppdivisjonen har spilt med juniorlag mot lag fra lavere divisjoner og tapt kampen. For legene på nedre halvdel av Premier League er ligacupen en mulighet til å komme seg inn i en europeisk konkurranse og den lukrative betalingen det representerer.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5