Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Fenerbahce billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Fenerbahce

Se Fenerbahce live på Sükrü Saracoglu Stadium

Ta sjansen og se Fenerbahce spille hjemme på Sükrü Saracoglu Stadium – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Fenerbahce-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Fenerbahce Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Bestill fotballbillettene dine og besøk en av de mest fascinerende turistdestinasjonene, tyrkia

Fenerbahce er en profesjonell fotballklubb med base i Tyrkia. Klubben ble stiftet i 1907, og er en av de mest populære klubbene i landet. De har vunnet flere ligatitler og cuptitler. Deres base er Sukru Saracoglu stadion. Stadionen har kapasitet til 50,500 personer. På en av de eldste stadionene i Tyrkia kan du føle den autentiske atmosfæren som vil gi deg masse energi og positive følelser. Kjøp fotballbillettene for å se ‘Kanarifuglene.’ spille. Du har muligheten til å bli del av denne historiske klubbens magi.

Fenerbahce ble stiftet i Istanbul av en gruppe ungdommer. Klubben ble kalt opp etter et lokalt fyr. Et annet interessant faktum fra fotballklubbens historie er hvor viktig brasilianske trenere har vært. I perioden fra 1972 til 1975 ledet den brasilianske treneren Didi Fenerbahce til flere ligatitler. Planlegg turen din til Istanbul: en av de mest fascinerende byene i verden. Du kan utforske historiske områder i Istanbul og se byens strategiske beliggenhet på Bosporos-halvøyen mellom Balkan og Anatolia. Istanbul blir sett på som et historisk reisested; det er en imponerende by som er vel verdt å se. Kjøp fotballbillettene dine nå, og nyt fotballens kraft sammen med manfoldet av religiøse og kunstneriske begivenheter denne utrolige byen tilbyr.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5