Fotball Vm billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Fotball Vm

Se Fotball Vm live på

Ta sjansen og se Fotball Vm spille hjemme på – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Fotball Vm-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Fotball Vm Terminlister 2021 | 2022

Fakta om Fotball Vm

VM er det ypperste innen internasjonal fotball. Turneringen ble første gang arrangert i 1930 i Uruguay, der vertsnasjonen endte med å vinne. Den gang besto turneringen av 13 lag. Når fløyta blåser i gang neste år i Russland, vil det være med hele 32 deltakende nasjoner.

På den første VM i Uruguay i 1930, var de deltakende nasjonene med gjennom en invitasjon. Siden da turneringen har utviklet seg sterkt. I dag skal lagene – unntatt vertsnasjonen – gjennom en kvalifiserende runde, og antallet deltakende nasjoner er nå oppe i 32.

Åtte lag har vunnet VM

Selv om vi må 87 år tilbake for å finne VM-turneringens begynnelse, er det faktisk bare åtte land som har klart å løfte trofeet gjennom tiden. Brasil topper med fem trofeer, Italia og Tyskland/Vest-Tyskland med fire hver, to går til Uruguay og Argentina og et VM-trofe hver til landene England, Frankrike og Spania.

VM 2018 i Russland

Får vi en ny VM-vinner i Russland? Det er vanskelig å forutsi, men det er nok av potensiale i lag som Belgia, Polen, Nederland og EM-vinneren Portugal med Cristiano Ronaldo i spissen. De ser alle veldig spennende ut og har potensiale til å ta de store. Og vi må heller ikke glemme vertsnasjonen Russland. Historien viser at det absolutt er en fordel å være på hjemmebane, og russerne har spilt god fotball. Men en ting er sikkert: Fotball-VM er fylt med anekdoter, historier, jubelscener og jernharde idrettsmenn, som bryter sammen i gråt på grunn av uforløste ambisjoner. VM er Afrika, Asia, Amerika og Europa –VM har det hele og rommer alle de største stjernene!

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5