Fotballreiser

Fotballreiser

Fyll ut dokumentet over for å søke etter fotballreiser til kampen/kampene du vil se.Våre samarbeidspartnere innen reise selger fotballreiser til kamper i England, Italia, Spania, Tyskland, Nederland og Norge.Hvis du er interessert, selger de også fotballreiser til Norges landskamper.Vanlige spørsmål om fotballreiserInngår fly i alle fotballreiser?- Nei, det selges fotballreiser både med og uten flybilletter. Når du søker etter fotballreiser via søkefeltet ovenfor ser du ut fra resultatene hvorvidt flyreisen inngår.Kan man kjøpe fotballreiser med kun kampbilletter? – Ja, det kan man.Se på seksjonen for kampbilletter for mer informasjon.Finnes det fotballreiser som ikke vises på fotballbillett.com? - Ja, vi jobber med å få meldt på flere leverandører på fotballreiser for å øke tilbudet på siden, men det kommer til å ta litt tid å få med alle reisebyråer.

Vanlige spørsmål om fotballreiser

Kan man kjøpe fotballbilletter direkte fra dere?- Nei, vi selger ikke billetter. Vi videreformidler tilbud fra norske reisebyråer som er tilsluttet vår tjeneste.Alle reisebyråer på det norske markedet er velkomne til å melde seg til oss, men vi har ennå et stykke igjen. Vi arbeider mye med dette, og du må gjerne tipse ditt reisebyrå om at vi finnes.Hva er en prisagent?- En prisagent er en tjeneste som samler inn prisinformasjon fra et stort antall aktører på et marked. Prisagenten sorterer deretter informasjonen, slik at kundene enkelt kan finne det beste tilbudet.Hvorfor er billettene dyrere enn det som står på lagets hjemmeside?- Til de populære lagenes kamper må reisebyråene kjøpe billetter via en billettagent som i sin tur kjøper billettene av klubben eller en annen billettagent. Dette gjør derfor at billettene blir betydelig dyrere enn de som selges direkte fra klubben.

Vår ambisjon er å liste alle billetter og pakker fra samtlige reisebyråer. Vi streber etter å oppgi korrekt informasjon og riktige priser, samt å liste opp kun seriøse reisebyråer. Vi kan imidlertid ikke garantere dette. Fotballbillett.com tar ikke ansvar for eventuelle problemer som vår informasjon kan medføre for den reisende.

Dersom du opplever problemer er vi takknemlige om du rapporterer dette til oss slik at vi kan korrigere eventuell feilinformasjon.

Selv om vi hos Fotballbillett.com gjør vårt ytterste for at priser og annen informasjon skal være korrekt, er det dessverre mulig at feil forekommer.

Reisebyrået kan aldri holdes ansvarlig for feilaktig informasjon hos Fotballbillett.com. Det er alltid informasjonen som er tilgjengelig hos reisebyrået som er gjeldende.