Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Italia billetter

Det finnes akkurat nå 1 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Italia

Se Italia live på Stadio Atleti Azzurri d'Italia

Ta sjansen og se Italia spille hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Italia-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Fakta om Italia

Den italienske cup-turneringen, Coppa Italia, er fylt med spenning og tradisjon – også er det de andre klubbenes beste sjanse for å komme til fatet, uten at suverene Juventus kupper det hele, slik de har for vane å gjøre.

Coppa Italia-dag, også kjent som TIM Cup fordi det er sponset av tele giganten TIM-ble spilt for første gang i 1922, da den ble vunnet av Vado. Deretter ble turneringen avholdt igjen i 1935/1936 sesongen, hvor Torino FC vant turneringen. Siden da har en annen Torino-klubb, nemlig Juventus, overtatt og holder i dag rekorden for flest titler.

Suverene Juventus

Juventus er svært overlegne i Italia, og de har vunnet Coppa Italia flest ganger av alle. 11 ganger har den "Den gamle damen" gått hele veien – inkludert de to siste sesongene. De svarte og hvit-stripete, er derimot ikke det laget som har vært i finalen flest ganger. Det har Roma med sine 17 finaler,noe som har gitt dem ni titler. Juventus har så langt bare 16 finaler på samvittigheten.

De store lagene vinner Coppa Italia

Cup-turneringer over hele verden er kjent for overraskelser, og Coppa Italia er intet unntak. Det er derfor sjeldent at en mindre klubb går hele veien. Store overraskelser under turneringen ser man hvert år. Sist en mindre klubb – men riktignok et Serie A-lag – vant trofeet, var i 1997/1997-sesongen, hvor Vicenza stod øverst på pallen. Siden da har storlagene Parma, Lazio, Inter, Fiorentina, Milano, Roma, Napoli og Juventus tatt seg av pokalen. Foruten heder, ære og penger spilles det også om en plass i den etterfølgende sesongen av Europa League. Alle lagene fra Italias fire beste ligaer deltar i turneringen.