Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Liverpool billetter

Det finnes akkurat nå 1 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Liverpool

Hvis du leter etter billetter til Liverpool FC-billetter, så har du kommet til rett sted, slik at du lett kan sammenligne forskjellige billetter til Liverpool sine hjemmekamper fra forskjellige leverandører.

Hvordan kjøpe billetter til Liverpool?

Liverpool er en av de mest populære fotballklubbene i Europa, og det er ikke lett å få en billett, spesielt for de store kampene. Hvis du er medlem av klubben, kan du søke om billetter, men den enkleste måten å kjøpe er gjennom et av selskapene som er oppført her på nettstedet.

Sammenlign alle billetter med Liverpool FC

Det er stor forskjell mellom priser, avhengig av hvor du vil sitte. Vanligvis er det billigste alternativet høyt på kortsiden og det dyreste alternativet er langt ned langsiden. Vi lister de billigste alternativene her på nettstedet, men ofte har de listede billettleverandørene mer å tilby på sine respektive nettsteder.

Fotballturer til Liverpool

Som et alternativ til å kun kjøpe fotballbilletter, så kan du kjøpe komplette fotballturer med Liverpool her på nettstedet. Velg hotell og flyselskap og få alt i en pakke. Sjekk også hvilke garantier det gjeldende reisebyrået har.

Anfield, Liverpool

Hvis du tenker på Anfield, er det vanskelig å ikke tenke på "You'll Never Walk Alone", som synges av over 54 000 tilskuere før kampen. Den nylig renoverte arenaen er verdt et besøk for de som er interessert i fotball, uansett om de er Liverpool-fans.

Liverpool Terminlister 2023 | 2024

Liverpool FC billetter

Liverpool er en av de beste lagene i Premier League og er et svært populært lag internasjonalt. Du kan enkelt bestille Liverpool-billetter gjennom en av partnerne våre. I tillegg til mulighet for å kjøpe en komplett fotballreise, så er det også mulighet for å kun kjøpe billetter til kampene. Velg en kamp fra listen, så kan du sammenligne de ulike reisebyråene og billettleverandørenes priser. Om du vil se "The Reds" i ligaen eller en annen cup, så kan du finne billetter på denne siden.

Om Liverpool FC

Liverpool er en av de beste lagene og en av de største og rikeste klubbene i Europa, og har med de siste tilskuddene som Mohamed Salah, Jürgen Klopp og Virgil Van Dijk løftet seg ytterligere et nivå. Klubben ble grunnlagt i 1892 og er en av de mest vellykkede klubbene i England, med 18 ligaseire og fem Europa-titler. Gullalderen deres var på 70- og 80-tallet, og i 1984 vant de trippelen, dvs.: Ligaen, Ligacupen og European Cup (det som i dag er kjent som Champions League).

Anfield Road

Liverpool sin hjemmebane Anfield Road, puster fotball, og hver kamp starter med den mektige ”You’ll Never Walk Alone”. Det er en mektig atmosfære på og rundt stadion, og det må oppleves, spesielt hvis Liverpool FC ligger ditt hjerte nær. Anfield ligger i den nordøstlige delen av byen, nær Stanley Park, og har etter ombygging en kapasitet på 54 074 tilskuere. Stadion ligger i gangavstand fra sentrum og er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Merseyside Derby

Kamper mot lokalrivalen Everton er en stor kamp for Liverpool-supportere, og det er et relativt fredelig møte sammenlignet med mange andre kamper. Men det mest følelsesmessige møtet, er kampen mot den store rivalen Manchester United, så prisene er ofte litt høyere på grunn av den store interessen for kampen.

Hvor mye koster Liverpool-billetter?

På denne siden vil du se priser for hver enkelt kamp og kan lett se hvilket prisnivå de ligger på, din plass på arenaen og hvilke motstandere som påvirker prisen.

Hvordan får du billetter til Liverpool sine bortekamper? Hvis du vil se laget i en bortekamp, så du kan stole på lojale og hengivne fans. Vi lister både priser og fotballreiser til hjemme- og bortekamper på siden vår.

Billettinformasjon

http://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

Billetter og reise

Tenk deg at du står der på the kop på anfield og synger you’ll never walk alone – du og 54.074 andre liverpool-tilhengere i et unisont kor.

Vi lover deg at du får gåsehud! Kjøp Liverpool billetter eller en komplett fotballreise og opplev noe av det største man kan oppleve som fotballtilskuer. Du vil aldri glemme det.

Liverpool er en av de mest tradisjonsrike klubbene i verden. Med 18 ligatitler, fem seire i Champions League og mengder med andre troféer kan Liverpool regnes som en av de største klubbene.

Med billetter til Liverpool kan dere se verdensstjerner som Steven Gerrard, Daniel Agger og Luis Suárez spille live. På Anfield får du ikke bare se fotball i verdensklasse, du får også en historisk eim av storhet på en av de viktigste fotballarenaer i verden – Anfield.

Foruten selve kampen på Anfield kan byen Liverpool by på veldig mye. Gå i fotsporene til John Lennon og de øvrige i The Beatles. Tenk deg følelsen av å fysisk kunne gå på Penny Lane. Da er det ikke lenger bare en sangtekst! Ta en Ferry across the Mersey og se på byen fra vannsiden eller ta en pint eller to på en av byens mange puber. Eller hvorfor ikke dra ned til The Albert Dock med alle sine butikker og museer.

Fakta om Liverpool

Liverpool Football Club ligger i Nordvest-England og har en av de stolteste historiene i engelsk fotball. Klubben er blant de mest suksessrike lagene i den engelske toppdivisjonen, og har vunnet flere europeiske trofeer enn noen annen engelsk klubb. Ikke rart de selger billetter som hakka møkk.

Liverpool Football Club er spesielt godt kjent for sin store suksess på 70- og 80-tallet da karismatiske managere som Bill Shankly og Bob Paisley hadde stor suksess både i hjemlige og europeiske turneringer. Det Anfield-baserte laget er av de mest ettertraktede fotballbillettene i Premier League. De er heller ikke fremmed for suksess i den engelske toppdivisjonen, med imponerende 18 ligatitler siden de ble stiftet i 1882. De kan også skryte av ytterligere 7 FA-cuptriumfer og 8 Ligacuptrofeer. Klubben har en langvarig rivalisering med tittelrivaler Manchester United og et glødende lokalderby mot Liverpool-baserte rivaler Everton Football Club. Klubben har hatt sin andel tragedier de seneste årene. I 1985 døde 39 supportere da en vegg kollapset på Heysel Stadium i en europeisk kamp mot Juventus. I 1989 døde 96 Liverpool-supportere på Hillsborough. Liverpool billetter til hjemmekamper kan koste mellom £52 og £38, avhengig av motstanderen. Byen Liverpool har mye å tilby den reisende supporteren, og var Europas kulturhovedstad i 2008. Disse inkluderer Walker-galleriet, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic-museet og Liverpool-katedralen.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5