Manchester United billetter

Sammenlign alle Manchester United billetter

Det finnes akkurat nå 16 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Manchester United

Se Manchester United live på Old Trafford

Ta sjansen og se Manchester United spille hjemme på Old Trafford – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Manchester United-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Manchester United FC - Manchester United Football Club, også kalt "The Red Devils". Klubben ble grunnlagt 1878, as Newton Heath LYR F.C. i Manchester og spiller sine hjemmekamper på Old Trafford med en kapasitet på 75 811 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

25 Feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
1 689,-
Les mer
5 Mars
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
1 995,-
Les mer
10 Mars
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
2 947,-
Les mer
13 Mars
Manchester United vs Sevilla
Old Trafford
Champions League
1 445,-
Les mer
17 Mars
Manchester United vs Brighton
Old Trafford
FA Cup
807,-
Les mer
18 Mars
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
1 789,-
Les mer
31 Mars
Manchester United vs Swansea
Old Trafford
Premier League
1 215,-
Les mer
7 April
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
3 704,-
Les mer
14 April
Manchester United vs West Bromwich
Old Trafford
Premier League
1 242,-
Les mer
21 April
Bournemouth vs Manchester United
Dean Court
Premier League
4 795,-
Les mer
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
2 492,-
Les mer
5 Mai
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
4 995,-
Les mer
13 Mai
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
1 424,-
Les mer

Manchester United Billetter og reise

Kjøp fotballbillettene dine og kom til Manchester for å føle fotballens magi

Manchester United ble stiftet i 1878 og er en av de mest suksessrike fotballagene i verden. Det er også den tredje rikeste fotballklubben i fotballhistorien. Ved å komme til Manchester denne sesongen, har du muligheten til å besøke den berømte hjemmebanen til fotballklubben, Old Trafford, som har kapasitet til 75,000 personer. Manchester United vant mesterligaen tre ganger så vel som 20 ligatitler. Du kan fordype deg i klubbens historie og finne ut interessante detaljer under besøket ditt i Manchester. Kjøp Manchester United billetter i dag og forvent deg en minneverdig opplevelse i Manchester.

Byen er et interessant sted å besøke, ettersom det er den nest største byen i Storbritannia. Du kan definitivt gjøre mye spennende i Manchester, ettersom det finnes mange ulike attraksjoner for besøkende fra hele verden. Imperial War Museum er et av stedene som illustrerer hvor viktig historien er for britene. Bestill billettene dine når det passer deg, og få minner som du sent vil glemme. Andre turistmagneter er Heaton Park, Manchester Town Hall, Urbis, og Wheel of Manchester. Fotballturen din til Manchester kan bli enda mer spennende om du kombinerer den med byturisme. Ikke vær sen med å bestille billettene dine på forhånd. En lovende fotballsesong sparker snart i gang.

Fakta om Manchester United

Manchester United, eller de røde djevlene som de kalles med kjærlighet, er den mest suksessfulle klubben i Premier League. Klubben flyttet til sitt nåværende hjem Old Trafford i 1910 og har siden den gang vunnet rekordmange 20 ligatitler og 11 FA-cuper.

Klubbens suksess i Europa er det ikke mange av Premier League-rivalene som kan matche; de har vunnet ikke mindre enn tre europacuper så vel som tre andre europeiske trofeer og VM for klubblag.

I 1998/9-sesongen vant klubben en kontinental trippel bestående av FA-cupen, Premier League og Champions League, og ble med det første engelske lag som greide dette. Utrolig nok ble den finalen vunnet et voldsomt comeback i andreomgang etter at United hadde ligget under 2-0.

På samme måte som Liverpool, har Manchester United vært utsatt for tragedier. I 1958 var en flykrasj ansvarlig for at 8 spillere mistet livet i det som ble kjent som Munchen-katestrofen.

Manchester United mest produktive periode har vært i nyere tiår under Sir Alex Ferguson som manager, hvor de har vunnet mesteparten av trofeene deres. Salg and Manchester United billetter og merchandise har brakt hell og lykke, og klubben er nå oppført som den tredje rikeste i verden.

Billetter for å se hjemmekamper i Premier League kan koste mellom £53 og £31, avhengig av hvilken del av stadion du sitter på.

Manchester er en enorm by som mye å tilby potensielle reisende. Attraksjoner verd å merke seg inkluderer: Lowey-utstillingen, Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og Operahuset.