We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Manchester United billetter

Det finnes akkurat nå 6 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Manchester United

Leter du etter Manchester United FC-billetter, er denne siden for deg, vi har samlet alle billettleverandører og reisebyråer på ett sted, slik at du kan sammenligne priser på en god måte.

Den enkleste og enkleste måten er å kjøpe fra en forhandler til klubben, og dermed unngå å bli medlem av klubben og søke om billetter. Du fullfører kjøpet ditt på noen få minutter og kan deretter begynne å pakke kofferten. Det er mange selgere, noe som betyr at du som reisende har mange muligheter å velge mellom.

Fordi det er så mange leverandører kan prisene variere mye, så vi har laget denne tjenesten for å hjelpe deg med å finne matchende billetter som passer deg. Leter du etter billetter til en bestemt del av stadion eller ikke plassen så viktig for deg? Alle mulige alternativer er tilgjengelige, så valget er ditt.

Et alternativ for å sette sammen turen er å henvende seg til et reisebyrå med flere års reiseopplevelser med klubben. Du kan da få en pakke med hoteller som er gode, og du får et fly som er skreddersydd for din kamp og din reise.

Nyt topp fotball sammen med 75 000 andre på mektige Old Trafford, besøk museet eller ta en tur på stadion tur i forbindelse med fotballturen.

Manchester United Terminlister 2021/2022

VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Old Trafford League Cup
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Champions League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Champions League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Champions League
VS
Old Trafford Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Selhurst Park Premier League

Manchester United er en av verdens mest populære klubber og har fans over hele verden. Billettene til United sine hjemmekamper er veldig ettertraktet, så ved store kamper kan de være både dyre og vanskelig å få tak i. På siden vår kan du se hvilke billettleverandører og reisebyråer som har tilgjengelige billetter til respektive kamper. Vi lister billetter både til liga- og cup-matcher, men selve kjøpet må du gjøre hos leverandøren som oppfyller kriteriene dine.

Man United er et lag man alltid regner med at l tilhøre det absolutte toppsjiktet i England og Europa. Det er mange store spillere som har vært en del av klubben og de store stjernene på laget nå er Paul Pogba, Anthony Martial, Marcus Rashford og målvakten David de Gea. Klubben ble grunnlagt i 1878 og er blant annet med sine 20 ligatitler og 3 Champions-league-seire den mest fremgangsrike klubben i engelsk fotball.

Ett besøk på Old Trafford med cirka 75 000 tilskuere er en stor opplevelse for en fotballelsker og kan være magisk for innbitte fotballsupportere. Stadion var klar i 1909 og gresset måler 106 x 68 meter. Stadion ligger i Stretford og du kan enten gå eller ta kollektivt dit.

Det finnes to kamper som er større enn de andre, den ene er et lokaloppgjør mot Manchester City, som de siste årene har plassert seg for United i ligaen. Rivalen Liverpool er også uten tvil en av kampene der følelsene hos spillere og tilskuere er sterkest.

Prisene vil avhenge av hvilke plasser du er ute etter, øvre kortside er oftest det billigste. Selv motstanderen påvirker prisene.

Noen billettleverandører selger også billetter til borteseksjonen, klikk deg inn på leverandørene for å lese mer om billettene deres.

https://www.manutd.com/en/tickets-and-hospitality

Billetter og reise

Manchester United ble stiftet i 1878 og er en av de mest suksessrike fotballagene i verden. Det er også den tredje rikeste fotballklubben i fotballhistorien. Ved å komme til Manchester denne sesongen, har du muligheten til å besøke den berømte hjemmebanen til fotballklubben, Old Trafford, som har kapasitet til 75,000 personer. Manchester United vant mesterligaen tre ganger så vel som 20 ligatitler. Du kan fordype deg i klubbens historie og finne ut interessante detaljer under besøket ditt i Manchester. Kjøp Manchester United billetter i dag og forvent deg en minneverdig opplevelse i Manchester.

Byen er et interessant sted å besøke, ettersom det er den nest største byen i Storbritannia. Du kan definitivt gjøre mye spennende i Manchester, ettersom det finnes mange ulike attraksjoner for besøkende fra hele verden. Imperial War Museum er et av stedene som illustrerer hvor viktig historien er for britene. Bestill billettene dine når det passer deg, og få minner som du sent vil glemme. Andre turistmagneter er Heaton Park, Manchester Town Hall, Urbis, og Wheel of Manchester. Fotballturen din til Manchester kan bli enda mer spennende om du kombinerer den med byturisme. Ikke vær sen med å bestille billettene dine på forhånd. En lovende fotballsesong sparker snart i gang.

Fakta om Manchester United

Klubbens suksess i Europa er det ikke mange av Premier League-rivalene som kan matche; de har vunnet ikke mindre enn tre europacuper så vel som tre andre europeiske trofeer og VM for klubblag.

I 1998/9-sesongen vant klubben en kontinental trippel bestående av FA-cupen, Premier League og Champions League, og ble med det første engelske lag som greide dette. Utrolig nok ble den finalen vunnet et voldsomt comeback i andreomgang etter at United hadde ligget under 2-0.

På samme måte som Liverpool, har Manchester United vært utsatt for tragedier. I 1958 var en flykrasj ansvarlig for at 8 spillere mistet livet i det som ble kjent som Munchen-katestrofen.

Manchester United mest produktive periode har vært i nyere tiår under Sir Alex Ferguson som manager, hvor de har vunnet mesteparten av trofeene deres. Salg and Manchester United billetter og merchandise har brakt hell og lykke, og klubben er nå oppført som den tredje rikeste i verden.

Billetter for å se hjemmekamper i Premier League kan koste mellom £53 og £31, avhengig av hvilken del av stadion du sitter på.

Manchester er en enorm by som mye å tilby potensielle reisende. Attraksjoner verd å merke seg inkluderer: Lowey-utstillingen, Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baths og Operahuset.

Billigste hjemmekamp

VS
495,- Les mer

Dyreste hjemmekamp

VS
6 795,- Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her
4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5