Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Paris Saint Germain billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Paris Saint Germain

Se Paris Saint Germain live på Parc des Princes

Ta sjansen og se Paris Saint Germain spille hjemme på Parc des Princes – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Paris Saint Germain-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Paris Saint Germain - Paris Saint-Germain FC, også kalt "PSG, Paris SG". Klubben ble grunnlagt 1970 i Paris og spiller sine hjemmekamper på Parc des Princes med en kapasitet på 48,712 sitteplasser.

Paris Saint Germain Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Besøk den franske hovedstaden og se de neste fotballkampene, bestill billettene dine nå

Paris Saint Germain er en av de mest suksessrike fotballklubbene i Frankrike, og en av de rikeste i verden. De har vunnet mange ligatitler og cuptitler. For øyeblikket gjenoopbygger klubben varemerket sitt ved å kjøpe de beste fotballspillerne. PSGs base er Parc Des Princes. Stadionet har kapasitet til over 48,500 personer. Stadionet er vertskap for mange FIFA-kamper, og brukes også til konserter og bokseturneringer. Kjøp fotballbillettene dine på forhånd slik at du ikke går glipp av noen av årets mest spektakulære kamper.

Paris er hovedstaden og den største byen i Frankrike. Paris gir også romantiske assosiasjoner og er også kjent som kjærlighetsbyen. Bestill billettene dine nå og nyt et av de mest fascinerende stedene i Europa og i verden. Du kan nyte Frankrike-turen din ved å fordype deg i den autentiske franske kulturen. Paris er blant de ledende turistdestinasjonene i verden. Det er berømt for sine kunstmuseer, teatere og ikoniske bygninger. Turistattraksjoner inkluderer Eiffel-tårnet, Louvre, Disneyland Paris, Les Invalids og Sainte Chapelle. Du kan besøke hjertet av Paris- Notre Dame-katedralen. Du kan også få med deg det største showet i Paris, Moulin Rouge. Ikke gå glipp av sjansen til å se franske Cancan-dansere. Bestill billettene dine nå for å tilbringe kvalitetstid i Paris.

Fakta om Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain er en profesjonell fotballklubb som ligger i hjertet av Paris, Frankrike. PSG, som fansen kaller klubben, ble stiftet så sent som i 1970 da to klubber Paris FC og Stade Saint-Germain slo seg sammen og ble Paris Saint-Germain.

Klubben rykket opp til Ligue 1 i 1974 og har siden vunnet 3 ligatitler, 3 ligacuper og 8 nasjonale cuper. Suksess i Europa har vært begrenset til bare en cupvinnercuptittel, men de er også ett av bare to franske klubber som har vunnet et stort europeisk trofe, det andre er Marseille. Hjemlig suksess har derimot hjulpet klubben til å bli den fjerde mest suksessrike klubben i Frankrike, en strålende prestasjon når man tenker på at klubben kun har eksistert i 40 år. Det samme er det faktum at man er den nest mest støttede klubben i Frankrike, gitt klubbens unge alder. Nittitallet var en gyllen periode for det franske laget da de dominerte i hjemlige turneringer og i både 1996 og 1997 var de i finalen av cupvinnercupen. I nyere tid har de derimot vært hakket bak erkerivalene Olympique de Marseille. PSG har en heftig rivalisering med Olympique de Marseille, kjent som Le Classique, men dette har fått mye presseoppmerksomhet i foregående tiår grunnet supportervold. Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Parc des Princes kan koste mellom €74 og €38, avhengig av typen kamp og din plass på banen. Paris har veldig mye å tilby den reisende supporteren, inkludert National Opera House, nyte utsikten fra Eiffeltårnet eller du kan nyte den verdensberømte kunsten på Louvre.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5