Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Hamburger billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Hamburger

Se Hamburger SV live på Imtech Arena

Ta sjansen og se Hamburger SV spille hjemme på Imtech Arena – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Hamburger SV-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Hamburger SV - Hamburger Sport-Verein e.V., også kalt "Die Rothosen, Der Dino". Klubben ble grunnlagt 1887 i Hamburg og spiller sine hjemmekamper på Volksparkstadion med en kapasitet på 57 000 sitteplasser.

Hamburger Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Kjøp fotballbillettene dine, bli en del av historien

Hamburger SV er et av de eldste og mest berømte fotballagene i Tyskland siden første verdenskrig. Det er den største multisportorganisasjonen which is organiserer og kontrollerer ulike sportsarrangement i landet. Hamburger SV vant tre ligatitler og en europeisk cup. Fotballklubbens base er Imtech Arena i Hamburg med kapasitet til 57,000 personer. Stadionet kan være vertskap både for UEFA- og FIFA-finaler. Du kan ane både tradisjon og innovasjon i Hamburg når det gjelder fotball. Ungdomsutviklingen er høyt på agendaen til Hamburger fotballorganisasjon. Det er interessant at klubben hadde et lag som spilte i kvinnenes Bundesliga fra 2003 til 2012, men den var ikke tilstrekkelig utviklet grunnet finansielle problemer.

Du kan også planlegge turen din til Hamburg nå, og dukke opp i historien til denne grasrotorganisasjonen. Hamburg er den nest største byen i Tyskland, og den åttende største i Europa. Det er rette tiden å planlegge en tur til denne fascinerende tyske byen. Ikke nøl med å bestille billetter i dag. Hamburg er berømt for sitt finanssenter, og verdens nest eldste bank har også base i Hamburg. Den er berømt for sine turiststeder, slik som Heide Park, Alster-elven, Hamburg Rathaus og Bismarck-monumentet. Hamburg er en havneby. Havnen er den tredje største i verden, etter havnene i London og New York.

Fakta om Hamburger

Hamburger Sport-Verein e.V. er bedre kjent I fotballverdenen som Hamburg Football Club. Klubben ble offisielt stiftet langt tilbake i 1919 da tre klubber slo seg sammen, men klubben kan spore sin opprinnelse til 1887 da en av de opprinnelige klubbene begynte.

Som mange tyske klubber som spiller fotball i Bundesliga, er Hamburg en multi-sportklubb der mange klubber spiller ulike sporter med base i fotballklubben. Hamburg er en av de eldste klubbene som spiller i den tyske toppdivisjonen og de kan påstå å ha spilt i den høyeste divisjonen i tysk fotball siden 1918. Følgelig gjør dette at klubben skiller seg ut gjennom aldri å ha rykket ned fra tysk fotballs øverste etasje. Grunnet klubbens alder har fans kalt klubben “Dinosauren”. Til tross for klubbens langvarige opphold i den tyske toppdivisjonen har det bare brakt dem moderat suksess. Derimot kom klubbens mest suksessfulle periode på 1970- og 80-tallet da klubben vant den tyske ligatittelen seks ganger og totalt fem cuper. Klubben har også hatt suksess europeiske turneringer gjennom at de vant cupvinercupen i 1977, og de vant også europacupen i 1983. Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Volksparkstadion kan koste mellom €79 og €41, avhengig av typen kamp og din plass på banen. Hamburg har så mye å tilby reisende supportere så vel som klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det Miniatur-Wunderland, Planten un Blomen og det internasjonale maritime museum.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5