Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Barcelona billetter

Det finnes akkurat nå 1 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Barcelona

Hvis du leter etter billetter til FC Barcelona, så er dette det rette stedet for deg. Du kan enkelt sammenligne billettpriser mellom de ulike leverandørene som tilbyr billett- og pakkereiser til FC Barcelona sine hjemmekamper.

Hvordan kjøpe billetter til Barcelona?

Det enkleste er å kjøpe gjennom en av leverandørene som er oppført her på nettstedet. Noen kamper kan du også kjøpe billetter direkte på klubben sin hjemmeside. Alternativene er tilgjengelige for å kjøpe kun FC Barcelona billetter eller en komplett fotballtur.

Sammenlign billetter med FC Barcelona

Prisene kan variere veldig mye, avhengig av konkurransen, men også for samme kamp mellom de forskjellige leverandørene. Vi har derfor laget denne tjenesten hvor du raskt får oversikt over priser og selskaper som tilbyr billetter til Barcelona sine kamper.

Fotballturer med Real Madrid

For de som ønsker er det også mulig å kjøpe hotell og fly, det vil si alt i en pakke fra en leverandør. Det er noen fordeler med dette, inkludert garanti.

Camp Nou, Barcelona

Barcelona stadion, Camp Nou er en av de mektigste i verden og kan ha nærmere 100 000 tilskuere. Ikke gå glipp av tur på stadion, museum og butikken!

FC Barcelona Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Når du går på kamp i barcelona er du i selskap av opp imot 99 000 andre der på europas største fotballstadion, mektige camp nou.

Kjøp FC Barcelona billetter og se verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, og verdensstjerner som Andrés Iniesta og Xavi spille fotball som bare de kan. En kamp med Barcelona hjemme på Camp Nou blir en opplevelse du sent kommer glemme. Vil du riktig spisse til din opplevelse skal du velge å se el Clásico – kampen mot erkerivalen Real Madrid.

Foruten et minne for livet der på Camp Nou kan du og dine nyte tilværelsen i Spanias nest største by og alt den har å tilby. Sagrada Família-katedralen er noe du bare må se. Andre mesterverk kan ses i Museu Picasso og om du vil handle kan du gjøre det ved Plaça de Catalunya eller La Roca Village, der du kan få veldig bra pris på designerklær.

Ta en promenade langs den berømte gågaten Las Ramblas og nyt av å være utenlands i en av verdens vakreste byer! Sett deg ned ved et bord der og ta en cerveza og se på folkelivet! Med en fotballreise til Barcelona får du ikke bare se verdens beste fotball men også et minne for livet som du aldri kommer glemme!

Fakta om Barcelona

Barcelona Football Club er en av de mest støttede klubbene i verden. I motsetning til mange amdre modeller for fotballeierskap, er Barcelona eid av klubbens supportere og velger en president som er vitne til klubbens skjebne.

Velkommen til et nettsted som inneholder alle mulighetene for deg som svensk (norsk?) å kjøpe billetter til FC Barcelona. Her har vi samlet alle norske billettselgere og reisebyrå som tilbyr kun billetter eller hele pakkereiser. FC Barcelona er et av de heteste klubblagene i verden. De har tatt flere strake ligagull i den spanske ligaen, og den siste Champions League-seieren var i 2011. Sjekk ut Messis, Xavis, Iniesta og deres fantastiske pasningsspill. Fantastiske FC Barcelona er fremdeles et av de mest pupulære lagene for oss nordmenn. Til tross for at Zlatan har forlatt klubben før denne sesongen, holder laget seg fremdeles i toppen. Det er meget gode priser på kampene, og kanskje dette er muligheten for deg? FC Barcelona er fotballaget på alle leppene nå for tiden, og slik har det vært i et par år nå. Laget spiller en blanding mellom teknisk og fartsfylt fotball og har noen av fotballverdenens absolutt største profiler, som Leo Messi og Andrés Iniesta.

FC Barcelona Barcelona har alltid vært en klubb som har ligget fotballhjertet til mange nordmenn nære, men det var ved Zlatan Ibrahimovics ankomst til klubben i sesongen 09/10 som interessen eksploderte fullstendig. Når man i tillegg tar med det faktum at klubben har vunnet alt som er å vinne i fotballverdenen de siste sesongene (flere ganger til og med!) er det ikke vanskelig å forstå at FC Barcelona er en av de mest populære klubbene for tiden.

En reise til Barcelona behøver dog ikke utelukkende å handle om fotballen. Barcelona er en moderne storby med alle tenkbare fornøyelser. Her finnes det mange severdigheter, hvorav mange er mildt sagt fantastiske. En strand midt i sentrum kan byen også skryte av.

Klubbens historie

Klubbens historie startet nøyaktig i århundreskiftet til 1900-tallet. Den offisielle datoen for stiftelsen var nemlig 29. november 1899. Litt spesielt er det at klubben ble grunnlagt av sveitseren Hans-Max Gamper, som senere ble mer kjent som Joan Gamper. Gamper var en veldig dyktig fotballspiller som gjennom mange reiser i ung alder startet flere klubber, blant annet FC Zürich og selvfølgelig nevnte Barcelona.

At Gamper startet opp FC Barcelona var egentlig bare en heldig tilfeldighet. Ved et besøk hos sin onkel, som da bodde i byen, ble Gamper så forelsket i byens atmosfære at han rett og slett ble værende i Barcelona. Fotballinteressen var stadig der (Gamper var bare 22 år i 1899), og han bestemte seg rett og slett for å sjekke ut interessen omkring fotball i byen. En ettermiddag i november 1899 møtte Gamper opp med noen katalanere, briter og sveitsere ved banen Gimanasio Sole, og dermed markerte starten for FC Barcelona.

Fremganger

Barcelona er Spanias nest mest meriterte klubb. Det er bare erkerivalen Real Marid som har vunnet flere store meritter gjennom årene. Som alle andre fremgangsrike lag, har Barcelona hatt enorme gullaldere, og laget har i prinsipp alltid vært med å kjempe om titler i både inn- og utland.

Man kan ganske enkelt identifisere noen ordentlige gullaldere for FC Barcelona, hvor den siste pågår nå for tiden i aller høyeste grad. Under 1970-tallet var det i stor grad den nederlandske stilen som preget fotballaget. Neeskens og Cruyff var to profiler i et lag som, underlig nok, bare vant en ligatittel og en cup-trofé, men som likevel regnes som en av de mest profilsterke fotballagene gjennom historien.

Når Johann Cruyff kom tilbake til Barcelona, da i en trenerrolle på slutten av 1980-tallet, begynte fansen å bli ordentlig optimistiske og resultatene lot ikke vente på seg. Under Cruyffs lederskap vant klubben alt som kunne vinnes. For eksempel vant klubben fire ligatitler på rad (91-94) og daværende europacup i 1992.

Frank Rijkaard kommer for alltid å bli minnes som treneren som gjorde at Barcelona tok steget fra å være en klubb med nesten bare hjemlige titler til å bli en verdensklubb. Sesongen 04/05 ble den første ligatittelen på seks år berget. Bedriften ble gjenopptatt året derpå. Dessuten gikk Barcelona til topps i Champions League sesongen 05/06. I finalen mot Arsenal var Henrik Larsson en frontfigur med to målgivende.

Når Pep Guardiola tok over trenerrollen for klubben i sesongen 08/09 var det mange som mente han kom til et dekket bord, men det var savnet noen ingredienser. Ingrediensen var nettopp Guardiola. Sesongen ble en utrolig suksess. FC Barcelona vant både ligaen, spansk cup og Champions League. Fremgangen fortsatte de kommende sesongene. Ligatittelen ble berget i både 2010 og 2011. Spansk cup tok de også i 2012. Sesongen 2010/2011 vant klubben sitt fjerde Champions League-trofé.

Tito Vilanova har vært trener siden 12/13 sesongen. Det ble exit i Champions League i semi-finalen, men ligatittelen var i praksis i boks lenge før sesongslutt.

Store spillere

Mange verdensstjerner har vært innom FC Barcelona gjennom årene. I dagens tropp finns noen av de mest fremstående. Leo Messi regnes for eksempel som en av de virkelig store gjennom tidene, sammen med navn som Pelé og Maradona. Med fire strake Ballon d’Or (gullballen) er han den absolutt beste spilleren i verden for øyeblikket. Maradona har forresten spilt i FC Barcelona. Det gjorde han i perioden 82-84. Målsnittet var utmerket, men kontroverser gjorde argentineren upopulær i Katalonia. Andre store profiler gjennom årene er Luis Figo, som dog også ble upopulær etter overgangen til Real Marid, dansken Michael Laudrup, brasilianere som Romario, Ronaldo og Ronaldinho, samt hollenderne Johan Cruyff, Johan Neeskens og Ronald Koeman. Blant våre svenske naboer har, foruten Zlatan, også Henrik Larsson og Patrik Anderson spilt i Barcelona.

Nou Camp

Nou Camp, eller Camp Nou som er det offisielle navnet på arenaen, er verdens største arena som utelukkende er bygd for fotball. Ved ligakamper i La Liga tar arenaen inn hele 99 354 sittende tilskuere, noe som er mer enn 20 000 flere mennesker enn hva som går inn på kjempearenaer som Olympiastadion i Roma, Signal Iduna Park i Dortmund og Guiseppe Meazza i Milano.

Nou Camp er katalansk for «nye feltet» og med det menes at arenaen er den andre hjemmebanen for FC Barcelona gjennom historien. Arenaen ble bygd mellom 54 og 57, og åpningskampen ble spilt mot Legia Warzawa. Den kampen var selvfølgelig fullsatt.

Ved ferdigstillingen av Nou Camp i 1957 var det omtrent 93 000 tilskuere. Innenfor fotball-VM i Spania i 1892, anså ledelsen for FC Barcelona at mesterskapet utgjorde en perfekt mulighet til å på ny bygge ut arenaen. Med en ytterligere utbyggelse kom kapasiteten opp i ca. 85 000 sitteplasser, og 115 000 tilskuerplasser totalt. Siden sesongen 98/99 har Nou Camp utelukkende bestått av sitteplasser.

Barcelona som reisemål

Barcelona har lenge vært et populært reisemål. I byen finnes det nemlig mye å se og oppleve.

En helgetur holder nok ikke helt om man vil oppleve alt byen har å by på, så man må nesten prioritere. En turistmål mange ønsker å besøke La Sagrada Familia. Denne merkelige bygningen ble bygd i 1882, men har aldri blitt ferdigstilt. Det pågår fortsatt intenst bygningsarbeid på kirken.

Andre severdigheter er byens parker, der Park Güell skiller seg ut. Casa Batlló, som er en utrolig merkelig bygning av tusenkunstneren Gaudi, er en annen klassisk severdighet som man ikke må gå glipp av.

Når det gjelder mat og drikke behøver man ikke å lete lenge for å finne noen utmerkede restauranter og barer. Det gjelder bare å styre unna Las Ramblas, der prisene er høye og kvaliteten på maten ikke særlig god. Hva gjelder mat, ligger fokuset på fisk og skalldyr. Den lokale paellaen, med pasta i stedet for ris, kan anbefales. Selvsagt skyller du ned maten med et glass cava.

Å transportere seg rundt i Barcelona er veldig enkelt. Kollektivtrafikken er utmerket, både over og under jorden. Med t-banen kan man ta seg fra den ene til den andre delen av byen på kort tid. Sporvogner trafikkerer store områder av de sentrale delene av byen, og i tillegg finnes det et godt bussnett. Om man ikke må transportere seg lags store avstander, anbefaler vi å ta på skoene og rusle rundt så mye som mulig. Barcelona er en tettbygd by, der det ikke er mange kilometerne mellom hver severdighet. Det går også an å gå til arenaen Nou Camp. Fra Barcelonas absolutte sentrum (område omkring Placa de Catalunya) er det ca. seks kilometer til arenaen.

Fly til Barcelona

Det er ganske enkelt å finne fly til Barcelona. Man kan fly til byen med båe lavprisselskaper og tradisjonelle flyselskap. Det er verdt å notere seg at noen lavprisselskaper flyr til flyplassen Girona ca. 10 mil nord for Barcelona. EDett koster ikke særlig mye å fly til Barcelona, uavhengig av hvor og når man bestiller. Utvalget av avganger er nemlig ganske stor. Om man vil reise for å se på FC Barcelona på en mest behagelig måte, er det imidlertid smartest å kjøpe en pakkereise med fly, hotell og kampbilletter sammen.

Billetter til FC Barcelona

Det er et stort trykk på billetter til hjemmekamper med Barcelona, selv om svære Nou Camp tar over 99 000 tilskuere. Halve arenaen fylles nesten alltid av medlemmer (såkalte socios) av klubben med sesongbilletter, og deretter går de resterende billettene ut ganske fort. For en kamp mot et middelmådig lag er det dog enklere å få tak i billetter, enn for eksempel en el Clasico mot Real Madrid, kampene mot Atletico Madrid og lokalkonkurrenten Espanyol, samt kamper i Champions League.

For å ordne med billetter på egenhånd kan man enten kjøpe billetter i luken på arenaen når man er på plass, eller bestille på nettet i forveien. Et annet og mer smidig alternativ er å bestille billetten gjennom en reisearrangør. Arrangører med fokus på fotball har alltid et større antall mer eksklusive billetter som man kanskje ikke kan få tak i når man skal kjøpe selv.

Å reise på fotballkamp i Spania er fortsatt relativt billig, i hvert fall om man sammenligner prisene med for eksempel Premier League. Hva en spesifikk billett koster kommer dog an på hvilken motstand FC Barcelona møter og hvor man vil sitte.Klubben har sin base i Barcelona, Spania og spiller fotballen sin på Nou Camp i den katalanske hovedstaden. Barca, som fansen kaller dem, ble stiftet i 1899 av fotballspillere fra England, Sveits og Spania og har blitt et symbol på katalansk kultur. Suksess på banen har gjort klubben til den nest rikeste klubben i verden med en årlig inntekt på $613 millioner. FC Barcelona billetter er svært etterspurte. Som du kan forestille deg, er klubben den mest suksessrike i Spania med sine 83 titler i løpet av sin strålende historie og er for øyeblikket verdsatt til $2.6 milliarder og fans klatrer etter fotballbilletter. Suksess har fulgt det katalanske laget i Europa der de har vunnet 12 trofeer. Klubben har en langvarig rivalisering med Real Madrid og derbykampene mellom de to er heftige oppgjør og blir kalt "El Clásico". Klubben har en stolt tradisjon for å ha de aller beste fotballspillerne og har siden vunnet 7 FIFA-priser for årets spiller i verden, noe som er høyest i Europa. Fotballbilletter for å se hjemmekamper kan koste mellom €165 og €69, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen. Barcelona har så mye å tilby den reisende supporteren, inkludert Gaudí Museum, Gran Teatre del Liceu Concert Hall eller du kan dra til Els 4 Gats, der kunstnerne Picasso og Salvador Dali henger.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5