Barcelona billetter

Sammenlign alle Barcelona billetter

Det finnes akkurat nå 14 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Barcelona

Se FC Barcelona live på Camp Nou

Ta sjansen og se FC Barcelona spille hjemme på Camp Nou – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på FC Barcelona-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

FC Barcelona - Futbol Club Barcelona, også kalt "Barça, Blaugrana, Culés, Culers, Azulgrana". Klubben ble grunnlagt 1899 i Barcelona og spiller sine hjemmekamper på Camp Nou med en kapasitet på 99 354 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

1 Mars
Las Palmas vs Barcelona
Estadio Gran Canaria
La Liga
3 488,-
Les mer
4 Mars
Barcelona vs Atletico Madrid
Camp Nou
La Liga
1 357,-
Les mer
10 Mars
Malaga vs Barcelona
Estadio La Rosaleda
La Liga
2 639,-
Les mer
14 Mars
Barcelona vs Chelsea
Camp Nou
Champions League
3 084,-
Les mer
18 Mars
Barcelona vs Athletic Bilbao
Camp Nou
La Liga
770,-
Les mer
1 April
Sevilla vs Barcelona
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
La Liga
3 781,-
Les mer
8 April
Barcelona vs Leganes
Camp Nou
La Liga
683,-
Les mer
15 April
Barcelona vs Valencia
Camp Nou
La Liga
1 341,-
Les mer
21 April
Barcelona vs Sevilla
Camp Nou
Copa Del Rey
4 695,-
Les mer
22 April
Barcelona vs Villarreal
Camp Nou
La Liga
2 880,-
Les mer
6 Mai
Barcelona vs Real Madrid
Camp Nou
La Liga
6 591,-
Les mer
9 Mai
Barcelona vs Villarreal
Camp Nou
La Liga
1 131,-
Les mer
20 Mai
Barcelona vs Real Sociedad
Camp Nou
La Liga
1 136,-
Les mer

Barcelona Billetter og reise

Når du går på kamp i Barcelona er du i selskap av opp imot 99 000 andre der på Europas største fotballstadion, mektige Camp Nou.

Kjøp FC Barcelona billetter og se verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, og verdensstjerner som Andrés Iniesta og Xavi spille fotball som bare de kan. En kamp med Barcelona hjemme på Camp Nou blir en opplevelse du sent kommer glemme. Vil du riktig spisse til din opplevelse skal du velge å se el Clásico – kampen mot erkerivalen Real Madrid.

Foruten et minne for livet der på Camp Nou kan du og dine nyte tilværelsen i Spanias nest største by og alt den har å tilby. Sagrada Família-katedralen er noe du bare må se. Andre mesterverk kan ses i Museu Picasso og om du vil handle kan du gjøre det ved Plaça de Catalunya eller La Roca Village, der du kan få veldig bra pris på designerklær.

Ta en promenade langs den berømte gågaten Las Ramblas og nyt av å være utenlands i en av verdens vakreste byer! Sett deg ned ved et bord der og ta en cerveza og se på folkelivet! Med en fotballreise til Barcelona får du ikke bare se verdens beste fotball men også et minne for livet som du aldri kommer glemme!

Fakta om Barcelona

Barcelona Football Club er en av de mest støttede klubbene i verden. I motsetning til mange amdre modeller for fotballeierskap, er Barcelona eid av klubbens supportere og velger en president som er vitne til klubbens skjebne.

Klubben har sin base i Barcelona, Spania og spiller fotballen sin på Nou Camp i den katalanske hovedstaden. Barca, som fansen kaller dem, ble stiftet i 1899 av fotballspillere fra England, Sveits og Spania og har blitt et symbol på katalansk kultur.

FC Barcelona billetter

Suksess på banen har gjort klubben til den nest rikeste klubben i verden med en årlig inntekt på $613 millioner. FC Barcelona billetter er svært etterspurte. Som du kan forestille deg, er klubben den mest suksessrike i Spania med sine 83 titler i løpet av sin strålende historie og er for øyeblikket verdsatt til $2.6 milliarder og fans klatrer etter fotballbilletter.

Suksess har fulgt det katalanske laget i Europa der de har vunnet 12 trofeer.

Klubben har en langvarig rivalisering med Real Madrid og derbykampene mellom de to er heftige oppgjør og blir kalt "El Clásico". Klubben har en stolt tradisjon for å ha de aller beste fotballspillerne og har siden vunnet 7 FIFA-priser for årets spiller i verden, noe som er høyest i Europa.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper kan koste mellom €165 og €69, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen.

Barcelona har så mye å tilby den reisende supporteren, inkludert Gaudí Museum, Gran Teatre del Liceu Concert Hall eller du kan dra til Els 4 Gats, der kunstnerne Picasso og Salvador Dali henger.