Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Real Madrid billetter

Det finnes akkurat nå 1 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Real Madrid

Real Madrid er et av de mest populære lagene i Europa, og Real Madrid-billettene er veldig attraktive. Hvis du vil se Bale, Ronaldo med flere spille, så det er en god start å sammenligne prisene fra de forskjellige billettleverandørene.

Hvor kan man kjøpe billetter til Real Madrid?

Du kjøper enten direkte fra klubbens nettside eller fra noen av selskapene som er oppført her på nettstedet, enten du bare kjøper billetter til Real Madrid sine hjemmekamper eller en pakke.

Sammenlign billetter til Real Madrid C.F.

Den beste måten å få de billigste billettene på er å sammenligne priser fra alle leverandørene. Prisene kan variere ganske mye, så det er mye penger å spare.

Fotballturer med Real Madrid

En praktisk og noen ganger rimelig og kostnadseffektiv måte, er å kjøpe en pakketur til Madrid hvor fotballbillett, hotell og fly er inkludert.

Santiago Bernabéu, Madrid

Opplev den mektige arenaen med kapasitet på over 80 000 tilskuere, for ivrige fans er det også mulighet for en tur på stadion, museum og butikk ved siden av arenaen.

Real Madrid Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Estadio santiago bernabéu. bare navnet på real madrids hjemmebane kan gi deg gåsehud.

Kjøp Real Madrid billetter til en kamp med Real Madrid og se verdensstjernene Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Karim Benzema, Iker Casillas og Ángel Di María herje med motstanderne. Du er i godt selskap med opp imot 85.000 andre der på tribunen.

Real Madrid er den mest seiersrike klubben i den europeiske fotballen. Totalt sett har man faktisk vunnet en bra bit over 100 større titler. De største rivalene har alltid vært Barcelona. Kampene mellom disse gigantene kalles el Clásico. Vær ute i god tid om du vil skaffe billetter til den kampen!

Foruten selve kampen kan Madrid by på det beste fra Spania, både gastronomisk og underholdningsmessig. Restauranter og barer finnes det mange av, og flamencodans kan ses live ved flere av utestedene. Manges favoritt for handel er Mercado San Miguel rett utenfor Plaza Mayor. Prado-museet og den botaniske hagen, Real Jardin Botanico, finnes også i Madrid.

Det som av mange anses som det virkelige senteret av Madrid er Puerta del Sol. Hit går du om du virkelig vil nyte av livet. Her er butikker og restauranter i hopetall. Om du vil ha litt mer utsikt over byen kan du ta kabelbanen ved Teleférico de Madrid.

Fakta om Real Madrid

Real Madrid Football Club er et profesjonelt fotballag med base i Madrid, Spania. Opprinnelig het laget Madrid Football Club i 1902, og laget har brukt hvitt siden de ble stiftet. På spansk betyr Real kongelig og denne æren ble gitt klubben i 1920 da Kong Alfonso XIII lot dem bruke den kongelige kronen i logoen sin.

Madrid spiller hjemmekampene sine på Bernabeu Stadium som har plass til 85, 000 og laget spiller på en full stadion hver uuke, etterson slike Real Madrid billetter er etterspurte. Dessuten, på en lignende måte som Barcelona Football Club, er Real Madrid eid av sine supportere som velger en president som styrer klubben på deres vegne. Klubbens enorme fanbase har bidratt til at inntektene deres har overskredet €513 millioner og sikret at klubben har blitt det mest verdifulle sportslaget i verden med en verdi på €3.3 milliarder. Dessuten har denne finansielle stabiliteten sikret at Real Madrid er ett av bare tre lag som aldri har rykket ned fra den spanske toppdivisjonen. Klubben har ikke skuffet mange fans med et utbytte på nine Champions League/Europacup og 32 La Liga-titler i sin strålende historie. I løpet av denne perioden har denne klubben hatt en heftig rivalisering med La Liga-rivaler FC Barcelona, kalt El Clasico. Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Bernabeu kan koste mellom €165 og €69, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen. Madrid har veldig mye å tilby den reisende supporteren, inkludert skoelskerens - Augusto Figueroa, nyt kulturen på Slaughterhouse 10 eller du kan kose deg med botanisk hage på Prado-museet.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5