Real Madrid billetter

Sammenlign alle Real Madrid billetter

Det finnes akkurat nå 14 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Real Madrid

Se Real Madrid live på Santiago Bernabéu-stadion

Ta sjansen og se Real Madrid spille hjemme på Santiago Bernabéu-stadion – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Real Madrid-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Real Madrid CF - Real Madrid Club de Fútbol, også kalt "Los Blancos, Los Merengues, Los Vikingos". Klubben ble grunnlagt 1902 i Madrid og spiller sine hjemmekamper på Estadio Santiago Bernabeu med en kapasitet på 85 454 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

27 Feb
Espanyol vs Real Madrid
RCDE Stadium
La Liga
2 885,-
Les mer
3 Mars
Real Madrid vs Getafe
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
833,-
Les mer
6 Mars
Paris Saint Germain vs Real Madrid
Parc des Princes
Champions League
5 042,-
Les mer
18 Mars
Real Madrid vs Girona
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
837,-
Les mer
1 April
Las Palmas vs Real Madrid
Estadio Gran Canaria
La Liga
3 488,-
Les mer
8 April
Real Madrid vs Atletico Madrid
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
2 377,-
Les mer
15 April
Malaga vs Real Madrid
Estadio La Rosaleda
La Liga
3 142,-
Les mer
18 April
Real Madrid vs Athletic Bilbao
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 261,-
Les mer
29 April
Real Madrid vs Leganes
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 319,-
Les mer
6 Mai
Barcelona vs Real Madrid
Camp Nou
La Liga
6 591,-
Les mer
13 Mai
Real Madrid vs Celta Vigo
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 309,-
Les mer

Real Madrid Billetter og reise

Estadio Santiago Bernabéu. Bare navnet på Real Madrids hjemmebane kan gi deg gåsehud.

Kjøp Real Madrid billetter til en kamp med Real Madrid og se verdensstjernene Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Karim Benzema, Iker Casillas og Ángel Di María herje med motstanderne. Du er i godt selskap med opp imot 85.000 andre der på tribunen.

Real Madrid er den mest seiersrike klubben i den europeiske fotballen. Totalt sett har man faktisk vunnet en bra bit over 100 større titler. De største rivalene har alltid vært Barcelona. Kampene mellom disse gigantene kalles el Clásico. Vær ute i god tid om du vil skaffe billetter til den kampen!

Foruten selve kampen kan Madrid by på det beste fra Spania, både gastronomisk og underholdningsmessig. Restauranter og barer finnes det mange av, og flamencodans kan ses live ved flere av utestedene. Manges favoritt for handel er Mercado San Miguel rett utenfor Plaza Mayor. Prado-museet og den botaniske hagen, Real Jardin Botanico, finnes også i Madrid.

Det som av mange anses som det virkelige senteret av Madrid er Puerta del Sol. Hit går du om du virkelig vil nyte av livet. Her er butikker og restauranter i hopetall. Om du vil ha litt mer utsikt over byen kan du ta kabelbanen ved Teleférico de Madrid.

Fakta om Real Madrid

Real Madrid Football Club er et profesjonelt fotballag med base i Madrid, Spania. Opprinnelig het laget Madrid Football Club i 1902, og laget har brukt hvitt siden de ble stiftet. På spansk betyr Real kongelig og denne æren ble gitt klubben i 1920 da Kong Alfonso XIII lot dem bruke den kongelige kronen i logoen sin.

Madrid spiller hjemmekampene sine på Bernabeu Stadium som har plass til 85, 000 og laget spiller på en full stadion hver uuke, etterson slike Real Madrid billetter er etterspurte. Dessuten, på en lignende måte som Barcelona Football Club, er Real Madrid eid av sine supportere som velger en president som styrer klubben på deres vegne.

Klubbens enorme fanbase har bidratt til at inntektene deres har overskredet €513 millioner og sikret at klubben har blitt det mest verdifulle sportslaget i verden med en verdi på €3.3 milliarder. Dessuten har denne finansielle stabiliteten sikret at Real Madrid er ett av bare tre lag som aldri har rykket ned fra den spanske toppdivisjonen.

Klubben har ikke skuffet mange fans med et utbytte på nine Champions League/Europacup og 32 La Liga-titler i sin strålende historie.

I løpet av denne perioden har denne klubben hatt en heftig rivalisering med La Liga-rivaler FC Barcelona, kalt El Clasico.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Bernabeu kan koste mellom €165 og €69, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen.

Madrid har veldig mye å tilby den reisende supporteren, inkludert skoelskerens - Augusto Figueroa, nyt kulturen på Slaughterhouse 10 eller du kan kose deg med botanisk hage på Prado-museet.