We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Juventus billetter

Det finnes akkurat nå 6 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Juventus

Ta sjansen og se Juventus FC spille hjemme på Juventus stadium – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Juventus FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Juventus FC - Juventus Football Club, også kalt "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". Klubben ble grunnlagt 1897 i Turin og spiller sine hjemmekamper på Juventus Stadium med en kapasitet på 41 000 sitteplasser.

Juventus Terminlister 2021/2022

VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Marc'Antonio Bentegodi Serie A
VS
Juventus stadium Champions League
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stamford Bridge Champions League
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Champions League
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Atleti Azzurri d'Italia Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A

Billetter og reise

Juventus er et av de mest suksessrike og berømte fotballagene i Italia etter AC Milan. Det er også den tredje eldste klubben i Italia. Juventus ble stiftet i 1897, og har også vært kjent for sine berømte verdensklassespillere. Laget ses på som en stor kraft i Italia og Europa. Juventus er nåværende italienske mestre, har vunnet utallige ligatitler og europacupen. Juventus sin base er Juventus Stadion, Torino, med kapasitet til 41,000 personer. Vær ikke sen med å kjøpe fotballbillettene dine NÅ, for Juventus` hjemmestadion blir vertskap for UEFA EUROPA LEAGUE-finalen i 2014. Dette viktige faktumet er den utløsende faktoren bak å samle folk fra hele verden i Torino. Et annet interessant faktum du kan lære om Juventus er deres ungdomsprogram, som produserer noen av de beste unge talentene i Italia.

Torino er et viktig finans- og kultursenter; det er berømt for sine kunstgallerier, pizzarestauranter og operahus. Berømte steder du kan besøke inkluderer Likkledet i Torino, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, og det kongelige bibliotek i Torino. Stjernen på Torinos kunstscene, Castello di Rivoli, er et annet flott sted du kan se i byen. Det går tilbake til 1600-tallet og gir definitivt en følelse av ekte historie. Du kan ha minneverdige opplevelser i denne tradisjonelle og romantiske italienske byen. Torino ønsker turister fra hele verden velkommen, og lover å bryte hverdagsrutinen fra hverdagslivet ditt.

Fakta om Juventus

Klubben ble stiftet tilbake i 1897 som en sportsklubb og ble ledet av en italiensk industrileder og så ble de det første profesjonelle fotballaget i den italienske ligaen. Siden dens begynnelse har Juventus football club hatt et sterkt forhold til det italienske folk og det italienske landslaget, som har brukt spillere herfra nesten hvert år siden 1920-tallet.

Klubbens fanbase er blant de største i verden og klubbens innflytelse strekker seg langt og bredt grunnet italienske immigranter som har tatt med seg sin sportskultur til mange andre deler av verden. Billetter for å se Juventus spille selges ut i løpet av timer og det er vanlig med ventelister.

Klubben er Italias mest suksessrike fotballklubb gjennom tidende og har vunnet utrolige 29 ligatitler, ni italienske ligacuper og seks italienske nasjonale cuper. Legger man til det imponerende antallet 11 europeiske trofeer, så kan man argumentere for at dette er av de mest suksessrike lagene I europeisk fotballhistorie.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Juventus Stadium kan koste mellom €102 og €59, avhengig av typen spill og din plass på banen.

Torino har veldig mye å tilby den reisende supporteren, så vel som klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det Museo Dell` Automobile, Piazza San Carlo og Parco del Valentino.

Billigste hjemmekamp

VS
1 865,- Les mer

Dyreste hjemmekamp

VS
5 435,- Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her
4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5