Juventus billetter

Sammenlign alle Juventus billetter

Det finnes akkurat nå 14 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Juventus

Se Juventus FC live på Juventus stadium

Ta sjansen og se Juventus FC spille hjemme på Juventus stadium – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Juventus FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Juventus FC - Juventus Football Club, også kalt "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". Klubben ble grunnlagt 1897 i Turin og spiller sine hjemmekamper på Juventus Stadium med en kapasitet på 41 000 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

25 Feb
Juventus vs Atalanta
Juventus stadium
Serie A
1 136,-
Les mer
3 Mars
Lazio vs Juventus
Stadio Olimpico
Serie A
734,-
Les mer
7 Mars
Tottenham vs Juventus
Wembley Stadium
Champions League
1 615,-
Les mer
11 Mars
Juventus vs Udinese
Juventus stadium
Serie A
1 030,-
Les mer
31 Mars
Juventus vs Milan
Juventus stadium
Serie A
2 396,-
Les mer
15 April
Juventus vs Sampdoria
Juventus stadium
Serie A
1 319,-
Les mer
22 April
Juventus vs Napoli
Juventus stadium
Serie A
2 900,-
Les mer
29 April
Inter vs Juventus
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
1 270,-
Les mer
6 Mai
Juventus vs Bologna
Juventus stadium
Serie A
1 415,-
Les mer
13 Mai
Roma vs Juventus
Stadio Olimpico
Serie A
1 195,-
Les mer
20 Mai
Juventus vs Hellas Verona
Juventus stadium
Serie A
2 200,-
Les mer

Juventus Billetter og reise

Bestill reisen din til Torino og se Juventus spille

Juventus er et av de mest suksessrike og berømte fotballagene i Italia etter AC Milan. Det er også den tredje eldste klubben i Italia. Juventus ble stiftet i 1897, og har også vært kjent for sine berømte verdensklassespillere. Laget ses på som en stor kraft i Italia og Europa. Juventus er nåværende italienske mestre, har vunnet utallige ligatitler og europacupen. Juventus sin base er Juventus Stadion, Torino, med kapasitet til 41,000 personer. Vær ikke sen med å kjøpe fotballbillettene dine NÅ, for Juventus` hjemmestadion blir vertskap for UEFA EUROPA LEAGUE-finalen i 2014. Dette viktige faktumet er den utløsende faktoren bak å samle folk fra hele verden i Torino. Et annet interessant faktum du kan lære om Juventus er deres ungdomsprogram, som produserer noen av de beste unge talentene i Italia.

Torino er et viktig finans- og kultursenter; det er berømt for sine kunstgallerier, pizzarestauranter og operahus. Berømte steder du kan besøke inkluderer Likkledet i Torino, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, og det kongelige bibliotek i Torino. Stjernen på Torinos kunstscene, Castello di Rivoli, er et annet flott sted du kan se i byen. Det går tilbake til 1600-tallet og gir definitivt en følelse av ekte historie. Du kan ha minneverdige opplevelser i denne tradisjonelle og romantiske italienske byen. Torino ønsker turister fra hele verden velkommen, og lover å bryte hverdagsrutinen fra hverdagslivet ditt.

Fakta om Juventus

Juventus er en profesjonell fotballklubb også kjent som “Den gamle dame” grunnet klubbens status som en av eldre forklaringene på italiensk fotball. Deres ivrigste fans kaller dem også Juve, og klubben med base i Torino har vært i den øverste divisjonen i alle sesonger unntatt en. Det ene året utenfor toppdivisjonen var grunnet en påtvunget regulering av det italienske fotballforbundet grunnet finansielle uregelmessigheter.

Klubben ble stiftet tilbake i 1897 som en sportsklubb og ble ledet av en italiensk industrileder og så ble de det første profesjonelle fotballaget i den italienske ligaen. Siden dens begynnelse har Juventus football club hatt et sterkt forhold til det italienske folk og det italienske landslaget, som har brukt spillere herfra nesten hvert år siden 1920-tallet.

Klubbens fanbase er blant de største i verden og klubbens innflytelse strekker seg langt og bredt grunnet italienske immigranter som har tatt med seg sin sportskultur til mange andre deler av verden. Billetter for å se Juventus spille selges ut i løpet av timer og det er vanlig med ventelister.

Klubben er Italias mest suksessrike fotballklubb gjennom tidende og har vunnet utrolige 29 ligatitler, ni italienske ligacuper og seks italienske nasjonale cuper. Legger man til det imponerende antallet 11 europeiske trofeer, så kan man argumentere for at dette er av de mest suksessrike lagene I europeisk fotballhistorie.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Juventus Stadium kan koste mellom €102 og €59, avhengig av typen spill og din plass på banen.

Torino har veldig mye å tilby den reisende supporteren, så vel som klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det Museo Dell` Automobile, Piazza San Carlo og Parco del Valentino.