Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Inter billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Inter

Se FC Internazionale Milano live på San Siro

Ta sjansen og se FC Internazionale Milano spille hjemme på San Siro – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på FC Internazionale Milano-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

FC Internazionale Milano - Football Club Internazionale Milano , også kalt "I Nerazzurri, La Beneamata, Il Biscione, Baüscia". Klubben ble grunnlagt 1908 i Milano og spiller sine hjemmekamper på San Siro med en kapasitet på 80 018 sitteplasser.

Inter Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Inter er et av de mest klassiske lagene i den italienske fotballen. Inter er mildt sagt en institusjon i Italia, med sine 18 ligatitler og mengder av andre meritter.

Kjøp fotballbilletter med Inter eller en komplett fotballreise til Milano og nyt av herlige dager i vidunderlige Italia! Inter, eller FC Internazionale Milano, som hele navnet lyder, spiller sine hjemmekamper ved mektige Stadio Giuseppe Meazza i Milano – en stadion de deler med AC Milan. Drøyt 85.000 tilskuere får plass rundt denne svært spesielle banen, der tribunene er svært nære selve banen. Det at verdensstjerner som Zanetti, Cassano, Milito og Sneijder spiller skulle vel heller ikke være noen ulempe.

Milano, motebyen, kan tilby det meste av det du måtte ønske. Ved å kjøpe en fotballreise til Inter får du for eksempel mulighet til å dra til kirken Santa Maria della Grazie og se på da Vincis mesterverk Nattverden som du kanskje kjenner igjen fra Dan Browns bok da Vinci-koden. Du kan også spandere noen interessante timer ved labyrinten Castello Sforzesco eller hvorfor ikke besøke La Scala-teateret?

Kjøp billetter til Inter eller en fotballreise til Milano og tilbring noen dager i byen der klesmoter blir startet eller helt enkelt nyt av et ekte italienskt måltid i herlige Italia!

Fakta om Inter

F.C. Internazionale Milano er bedre kjent som Inter Milan av det større fotballsamfunnet eller bare Inter av den billettkjøpende fansen. Klubben er en profesjonell fotballklubb som holder til i italiensk fotballs toppdivisjon. Klubben har den sjeldne utmerkelsen av å være en av de få klubbene som har tilbrakt hele sin fotballhistorie i italiensk fotballs toppdivisjon.

I løpet av denne perioden har Inter vunnet 30 italienske fotballtrofeer inkludert 18 ligatitler og 12 hjemlige cupturneringer. Klubben har hatt mest suksess i nyere tid og mellom 2006 og 2010 vant Inter fem serietitler på rad, noe som var en tangering av rekorden i den italienske fotballigaen. Suksess i europeiske turneringer har fulgt denne hjemlige suksessen og Inter har vunnet Champions League tre ganger, den nyligste seieren kom i 2010. Dette er nest høyest av alle italienske klubber, kun slått av heftige rivaler AC Milan. Inter har også vunnet UEFA-cupen ved tre anledninger så vel som FIFAs VM for klubblag. Inter Milan deler stadion med ligarivaler AC Milan kjent som San Siro, som har en kapasitet på over 80,000, noe som er størst i den italienske fotballigaen. De to klubbene har en heftig rivalisering og derbykamper mellom de to ses frem til med stor forventning i nasjonalpressen og er kjent som della Madonnina-derbyet. Fotballbilletter for å se hjemmekamper på San Siro Stadium kan koste mellom €112 og €60, avhengig av typen kamp og din plass på banen. Milan har veldig mye å tilby potensielle reisende supportere, så vel som en rekke klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det den verdensberømte katedralen, Callerie d’italia piazza della Scala og Galleria Vittorio Emanuele II.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5