Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Milan billetter

Det finnes akkurat nå 4 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Milan

Se AC Milan live på San Siro

Ta sjansen og se AC Milan spille hjemme på San Siro – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på AC Milan-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, også kalt "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". Klubben ble grunnlagt 1899 i Milano og spiller sine hjemmekamper på San Siro med en kapasitet på 80 018 sitteplasser.

Milan Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Kjøp billetter til Milan-kamp eller kjøp en komplett fotballreise med fly og hotell og opplev det beste Italia har å tilby! AC Milan spiller sine hjemmekamper ved storslagne San Siro (en stadion de deler med Inter). Her får du og 85.000 andre tilskuere oppleve en fantastisk stemning.

Milan er en av de største klubbene i verden. Gjennom årene har legender som Gunnar Nordahl, Franco Baresi, Marco van Basten og Zlatan Ibrahimovic forsvart den rødsvarte trøyen.

Idag er det Montolivo, Pato, Robinho og de øvrige verdensstjernene i Milan som setter de entusiastiske italienske tilskuerne i ekstase ved hver hjemmekamp. Skaff deg fotballbilletter til Milan og opplev hvordan riktig fotball skal spilles på en av de mektigste arenaene i Europa.

I Milano har du dessuten mulighet til å se da Vincis maleri Nattverden på nært hold. Ta veien til kirken Santa Maria della Grazie og se det mystiske maleriet omnevnt i Dan Browns bok da Vinci-koden. Ta turen til La Scala-teateret eller labyrinten Castello Sforzesco eller helt enkelt bare nyt av italiensk mat som den skal tilberedes! Milano har noe for alle smaker og sinn.

Kjøp billetter til AC Milan og opplev herlige, minnerike stunder for deg og dine i motebyen Milano!

Fakta om Milan

Associazione Calcio Milan football club holder til i den italienske profesjonelle ligaen. Klubben har sin base i Milano, Italia og ble stiftet i 1899 av en engelskmann. Klubben har utmerkelsen, som rivalene Juventus, av å spille fotball i toppdivisjonen i Italia nesten siden de ble stiftet, faktisk har de bare spilt utenfor toppdivisjonen i 2 sesonger.

AC Milan er det mest suksessfulle laget i verdensfotballen, som sådan er billetter vanskelig å få tak i. Klubbens utbytte på 18 offisielle UEFA og FIFA-trofeer er uovertruffent. Klubben har utmerkelsen av å vinne hver eneste store turnering de har vært med i minst en gang. Hjemlig suksess har fulgt klubben i mange år med blant annet 19 ligatitler og 11 italienske cupturneringer. Milan spiller hjemmekampene sine på San Siro som har plass til 80,000 fans. Dette stadionet deles også med deres største rivaler Inter Milan, og dette heftige derbyet er av de villeste og blir I Italia referert til som della Madonnina-derbyet. Klubben er eid av den tidligere italienske statsministeren Silvio Berlusconi og har blitt en av de rikeste fotballklubbene i verden og definitivt den mest verdifulle i italiensk fotball. Fotballbilletter for å se hjemmekamper på San Siro Stadium kan koste mellom €112 og €60, avhengig av typen kamp og din plass på banen. Milano har så mye å tilby den potensielle reisende, så vel som klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det den verdensberømte katredralen, Callerie d’italia piazza della Scala og Galleria Vittorio Emanuele II.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5