We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Roma billetter

Det finnes akkurat nå 6 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Roma

Ta sjansen og se AS Roma spille hjemme på Stadio Olimpico – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på AS Roma-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

AS Roma - Associazione Sportiva Roma, også kalt "i Giallorossi, La Maggica, i Lupi ". Klubben ble grunnlagt 1927 i Rome og spiller sine hjemmekamper på Stadio Olimpico med en kapasitet på 72 698 sitteplasser.

Roma Terminlister 2021/2022

VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Europa Conference League
VS
Stadio Olimpico Europa Conference League
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Atleti Azzurri d'Italia Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio San Paolo Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico di Torino Serie A

Billetter og reise

Roma er en profesjonell fotballklubb i Italia som ble stiftet i 1927. De er hovedutfordreren til å vinne ligatittelen, og har også vunnet den tre ganger tidligere og de tapte også finalen i UEFA-cupen i 1991. Deres base er Stadio Olimpico, Roma. Det er det største idrettsanlegget i Roma. Stadion har kapasitet til over 73,000 personer. Stadionet brukes også til andre sportsarrangementer som rugby og friidrett.

Rome er hovedstaden og den største byen i Italia. Det er en av de eldste byene i Europa, noe som lover deg en unik, historisk opplevelse. Få byer fremkaller forbløffelse på samme måte som den antikke historien og de religiøse ikonene man finner i denne evige staden. Rome er kjent for sine forfattere og poeter fra antikken. Kjøp billettene dine i dag slik at du er sikker på å besøke stedet til rett tid. Det anses å være en av de største turistdestinasjonene i Europa. Turister kan nyte ulike steder slik som Forum Romanum, Trevi-fontenen, Spansketrappen, Kapitolhøyden og Romas kirker. Colosseum og Kapitolhøyden er de to viktigste stedene fra antikkens Roma. Colosseum representerer Romas utrolige gladiatorarena, hvor folk kunne se imponerende ting under antikken. Mens du er i Roma, vil du kunne føle religionens ekte ånd. Et fascinerende religiøst sted å besøke er Pantheon, som er det best bevarte antikke monumentet, og som tiltrekker besøkende fra hele verden. Nøl derfor ikke med å bestille billettene dine og besøke den spektakulære italienske hovedstaden.

Fakta om Roma

Billetter til hjemmekamper er ettertraktet vare og klubben fyller jevnlig 72,000-seters Stadio Olimpico. Banen er den nest største I den italienske ligaen og de deler den med ligarivaler Lazio. Ifølge en annonsering av president, Thomas R. DiBenedetto, skal klubben flytte til en formålsbygget bane i 2016.

Billetter for å se Roma selges raskt ut og til tross for kun moderat suksess i den italienske ligaen har klubben en lojal skare av høyt dedikerte fans.

Roma har smakt på suksess i den italienske ligaen gjennom å ha vunnet Serie A-tittelen ved tre anledninger, men det er Copa Italia har vunnet mest, nemlig ni ganger. Til tross for å ha kommet på andreplass i Europa ved en rekke anledninger har klubben ikke vunnet et europeisk trofe.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper på Stadio Olimpico kan koste mellom €89 og €40, avhengig av typen kamp og din plass på banen.

Rome har veldig mye å tilby den potensielle reisende, så vel som klubber, puber, restauranter, butikker og museer er det det verdensberømte Sankt Paul utenfor murene, Palazzo Valentini og San Luigi dei Francesi-kirken.

Billigste hjemmekamp

VS
550,- Les mer

Dyreste hjemmekamp

VS
3 279,- Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her
4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5