We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Chelsea billetter

Det finnes akkurat nå 6 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Chelsea

Det er ofte et stort trykk på billetter til Chelsea FC sine hjemmekamper på Stamford Bridge. Velg kamp og sammenlign priser på kampbilletter fra alle de største billettleverandørene og reisebyråene på markedet.

En måte å bli med i klubben og deretter søke om billetter til en bestemt kamp, ??men det er imidlertid ikke sikkert at du vil bli tildelt billetter på denne måten. En annen variant er å kjøpe fra en av partnerne som er oppført på denne siden, slik at du er garantert billetter. Det er et stort antall leverandører av billettene, så sjekk ut de ulike leverandørens tilbud før du handler.

Prisene kan variere ganske mye, ikke bare mellom forskjellige kamper, men også for en og samme kamp. Hvor viktig er det for deg å være nær banen? Ofte kan det koste dobbelt så mye å sitte på den nedre lange siden i forhold til den øverste kortsiden. I alle fall lister vi alle mulige alternativer i vår sammenligning.

Hvis du ikke ønsker å google hoteller og flybilletter, kan du kjøpe tilpassede pakker for akkurat den kampen du vil se. Deretter kjøper du en pakke som inkluderer billett, hotell og overnatting.

Arenaen ligger i et veldig fint område hvor du kan spasere rundt og finne puber, restauranter og mye mer. Gjør som over 40 000 andre besøkende og se en kamp live.

Chelsea Terminlister 2021/2022

VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge League Cup
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Champions League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Champions League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League

På denne siden kan du sammenligne og kjøpe billetter til alle Chelsea sine kamper, enten du kun kjøper kampbilletter og ordner bosted med reise på egen hånd eller velger en av de leverandørene som selger pakkereiser slik at du slipper å bruke tid på å lete etter et passende hotell. Vi samarbeider med de største reisebyråene og billettleverandørene rundt om i Europa og du kan kjenne deg trygg når du handler fra noen av våre samarbeidspartnere.

Chelsea eller ”The Blues” er en av de mest populære klubbene i Premier League og er alltid et topplag som slåss om både ligaseier og for å kvalifisere seg til Champions League. Med kjente spillere som Hazard, Willian og Courtois er Chelsea et underholdende lag å se på banen. Den russiske eieren Abramovich er en stor grunn til fremgangene og har gjort det mulig for klubben å utvikle seg det siste tiåret.

Du tar deg lettest til Stamford Bridge med t-banen og stasjonen Fulham Broadway på District Line, alternativt kan du ta bussene 14, 211 og 414. Stadion ha plass til over 41 000 tilskuere og er utsolgt på nesten alle kampene. I nærområdet finner du mange puber, restauranter og kjøpesenter der du kan bruke timene før og etter kampen.

Chelsea har ingen spesiell rival, men kampene mot Arsenal, Liverpool og Manchester United er alltid ekstra spente. I nærområdet finner du også Fulham, men på grunn av den store forskjellen i forutsetninger, så regnes de ikke som noen stor rival.

Når det er kamp mot topplagene så ligger prisene normalt høyere enn når de møter et bunnlag. Vi lister prisene på alle kampene, så for å se prisene må du klikke på en av kampene for mer informasjon om prisene.

Ettersom vi lister alle kampene, både hjemme- og bortekamper, så er det ingen forskjell, men om du vill se en bortekamp så må du se til at du kjøper billetter til borteseksjonen på tribunen.

https://www.chelseafc.com/en/tickets---membership/buy-tickets

Billetter og reise

Chelsea Football Club ble stiftet på begynnelsen av 1900-tallet og har tilbrakt mesteparten av tiden i toppetasjen av engelsk fotball. Klubbens imponerende prestasjoner vil oppmuntre deg til å besøke London og kose deg, samtidig som du ser ekstremt talentfulle spillere live. Ikke glem å bestille fotballbilletter i dag, ettersom det er inngangsporten til den kommende fotballsesongen i hjertet av England. Chelsea Football Club har hatt mange legendariske spillere, som Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti og Steve Clarke. Du kan få muligheten til å utforske klubbens historie. Det er noe rørende med Chelsea Football Club, noe som spillernes sterke ønske om å være i kontakt med fansens hjerter er et eksempel på. Fans er viktige for klubbens suksess.

London er fortsatt et spennende sted å besøke uansett tid på året. Et av byens kjennemerker er Buckingham Palace, som gir besøkende muligheten til å fordype seg i kongedømmets rike historie. Ønsker du å flykte litt fra hverdagslivet er det lureste du gjør å kjøpe Chelsea-billetter. Et annet interessant sted å besøke i London er Madame Tussauds Museum hvor man føle magien til ulike historiske og kulturelle æraer gjennom prismene til voksfigurer av kjendiser. Chelsea-fans bør være stolte av historien og suksessen til favorittlaget deres.

Fakta om Chelsea

Chelsea har vunnet endel siden deres første ligatittel i 1955, men det er først I de siste to tiårene at Chelsea Football Club har hatt sin suksessrike periode. Siden 1997 har klubben vunnet ikke mindre enn 4 Premier League-titler og 7 FA-cuper.

The Blues er den eneste London-klubben som har vunnet Champions League og de er også den eneste klubben i Storbritannia som har vunnet alle tre europeiske trofeer. Denne suksessen har drevet frem en tørst etter fotballbilletter blant fansen som fyller opp stadionet med plass til 41,000.

I 2003 kjøpte den rike russiske magnaten Roman Abramovich klubben og pengene hans hjalp the Blues med å bli regelmessige tittelutfordrere. En injeksjon på £100 Million av den russiske velgjøreren hjalp klubben med å stige på rikinglisten og de stod nylig oppført som den syvende rikeste klubben i verden i 2013.

Billetter for å se hjemmekamper i Premier League kan variere mellom £63 og £40, avhengig av hvilken del av stadion du sitter på og hvem de spiller mot.

Fulham ligger fint til i hjertet av London og har mye å tilby den potensielle reisende. Attraksjoner verd å merke seg inkluderer: Bankside ved Themsen, The Franco, BBC tv-senter og Hammersmith Odeon.

Billigste hjemmekamp

VS
295,- Les mer

Dyreste hjemmekamp

VS
6 735,- Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her
4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5