Chelsea billetter

Det finnes akkurat nå 13 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Chelsea

Det er ofte et stort trykk på billetter til Chelsea FC sine hjemmekamper på Stamford Bridge. Velg kamp og sammenlign priser på kampbilletter fra alle de største billettleverandørene og reisebyråene på markedet.

Hvordan kjøpe billetter til Chelsea?

En måte å bli med i klubben og deretter søke om billetter til en bestemt kamp, ??men det er imidlertid ikke sikkert at du vil bli tildelt billetter på denne måten. En annen variant er å kjøpe fra en av partnerne som er oppført på denne siden, slik at du er garantert billetter. Det er et stort antall leverandører av billettene, så sjekk ut de ulike leverandørens tilbud før du handler.

Sammenlign billetter med Chelsea FC

Prisene kan variere ganske mye, ikke bare mellom forskjellige kamper, men også for en og samme kamp. Hvor viktig er det for deg å være nær banen? Ofte kan det koste dobbelt så mye å sitte på den nedre lange siden i forhold til den øverste kortsiden. I alle fall lister vi alle mulige alternativer i vår sammenligning.

Fotballturer med Chelsea

Hvis du ikke ønsker å google hoteller og flybilletter, kan du kjøpe tilpassede pakker for akkurat den kampen du vil se. Deretter kjøper du en pakke som inkluderer billett, hotell og overnatting.

Stamford Bridge, London

Arenaen ligger i et veldig fint område hvor du kan spasere rundt og finne puber, restauranter og mye mer. Gjør som over 40 000 andre besøkende og se en kamp live.

Terminlister 2017/2018

28 April
Swansea vs Chelsea
Liberty Stadium
Premier League
1 044,-
Les mer
6 Mai
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
2 207,-
Les mer
9 Mai
Chelsea vs Huddersfield
Stamford Bridge
Premier League
450,-
Les mer
13 Mai
Newcastle vs Chelsea
Newcastle
Premier League
1 700,-
Les mer
19 Mai
Chelsea vs Manchester United
Wembley Stadium
FA Cup
5 995,-
Les mer

Chelsea Billetter og reise

Chelsea Football Club er klubben i engelsk fotball som garanterer begeistring

Chelsea Football Club ble stiftet på begynnelsen av 1900-tallet og har tilbrakt mesteparten av tiden i toppetasjen av engelsk fotball. Klubbens imponerende prestasjoner vil oppmuntre deg til å besøke London og kose deg, samtidig som du ser ekstremt talentfulle spillere live. Ikke glem å bestille fotballbilletter i dag, ettersom det er inngangsporten til den kommende fotballsesongen i hjertet av England. Chelsea Football Club har hatt mange legendariske spillere, som Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti og Steve Clarke. Du kan få muligheten til å utforske klubbens historie. Det er noe rørende med Chelsea Football Club, noe som spillernes sterke ønske om å være i kontakt med fansens hjerter er et eksempel på. Fans er viktige for klubbens suksess.

London er fortsatt et spennende sted å besøke uansett tid på året. Et av byens kjennemerker er Buckingham Palace, som gir besøkende muligheten til å fordype seg i kongedømmets rike historie. Ønsker du å flykte litt fra hverdagslivet er det lureste du gjør å kjøpe Chelsea-billetter. Et annet interessant sted å besøke i London er Madame Tussauds Museum hvor man føle magien til ulike historiske og kulturelle æraer gjennom prismene til voksfigurer av kjendiser. Chelsea-fans bør være stolte av historien og suksessen til favorittlaget deres.

Fakta om Chelsea

Chelsea Football Club har en stolt historie på toppen av engelsk fotball. The Blues, som de kalles med kjærlighet, har sin base i Fulham,London og har spilt på Stamford Bridge siden de ble stiftet i 1905.

Chelsea har vunnet endel siden deres første ligatittel i 1955, men det er først I de siste to tiårene at Chelsea Football Club har hatt sin suksessrike periode. Siden 1997 har klubben vunnet ikke mindre enn 4 Premier League-titler og 7 FA-cuper.

The Blues er den eneste London-klubben som har vunnet Champions League og de er også den eneste klubben i Storbritannia som har vunnet alle tre europeiske trofeer. Denne suksessen har drevet frem en tørst etter fotballbilletter blant fansen som fyller opp stadionet med plass til 41,000.

I 2003 kjøpte den rike russiske magnaten Roman Abramovich klubben og pengene hans hjalp the Blues med å bli regelmessige tittelutfordrere. En injeksjon på £100 Million av den russiske velgjøreren hjalp klubben med å stige på rikinglisten og de stod nylig oppført som den syvende rikeste klubben i verden i 2013.

Billetter for å se hjemmekamper i Premier League kan variere mellom £63 og £40, avhengig av hvilken del av stadion du sitter på og hvem de spiller mot.

Fulham ligger fint til i hjertet av London og har mye å tilby den potensielle reisende. Attraksjoner verd å merke seg inkluderer: Bankside ved Themsen, The Franco, BBC tv-senter og Hammersmith Odeon.