Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Tottenham billetter

Det finnes akkurat nå 10 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Tottenham

Ser du frem til å se en kamp med Spurs sin hjemmebane? Vi leter etter alle mulige Tottenham-billetter på denne siden, og gjør det enkelt for deg å sammenligne priser fra alle de store billettleverandørene og reisebyråene.

Hvordan kjøpe billetter til Tottenham Hotspurs?

Ved å kjøpe av en av forhandlerne som er oppført på denne siden, er du garantert å få billetter til den valgte kampen. Alternativet er å bli medlem av klubben og søke om billetter, men til de populære kampene vil du redusere sjansene for å bli tildelt billetter.

Sammenlign kampbilletter med Tottenham

Det kan være en stor forskjell på prisene mellom selskapene. Noen ganger kan det skyldes at det er dyrere billettene på bedresitteplasser og avhenger av om du vil sitte på langsiden eller på kortsiden? For å lese mer om billettene du er interessert i, klikk på reisebyråets nettsted.

Fotballturer med Tottenham

En tur med Tottenham åpner også opp for mye annet gøy i Londons storby hvor spenningen nesten er ubegrenset. For en komfortabel reise er det mulighet for å kjøpe en komplett fotballtur med Tottenham som inkluderer billett, overnatting og reise.

Wembley Stadium, London

Laget spiller for øyeblikket hjemmekampene sine på Wembley, siden deres egentlige hjemmearena White Hart Lane blir gjenoppbygd.

Tottenham Terminlister 2022 | 2023

3

April

2023

Everton

vs

Tottenham

Goodison Park

Premier League

from 4 190,-

Les mer

8

April

2023

Tottenham

vs

Brighton

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 1 668,-

Les mer

15

April

2023

Tottenham

vs

Bournemouth

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 1 590,-

Les mer

23

April

2023

Newcastle

vs

Tottenham

St James Park

Premier League

from 8 669,-

Les mer

27

April

2023

Tottenham

vs

Manchester United

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 2 750,-

Les mer

30

April

2023

Liverpool

vs

Tottenham

Anfield

Premier League

from 4 990,-

Les mer

6

Mai

2023

Tottenham

vs

Crystal Palace

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 1 490,-

Les mer

13

Mai

2023

Aston Villa

vs

Tottenham

Villa Park

Premier League

from 2 165,-

Les mer

20

Mai

2023

Tottenham

vs

Brentford

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 1 668,-

Les mer

28

Mai

2023

Leeds

vs

Tottenham

Elland Road

Premier League

from 3 400,-

Les mer

Billetter til Tottenham

Sammenlign billetter til Tottenham sine hjemme- og bortekamper og opplev Tottenham på deres nye stadion. På denne siden kan du sammenligne billetter mellom de store leverandørene og siden gå videre til de billettleverandørene/reisebyråene som faller i smak. Velg mellom å sitte på kortsiden eller langsiden, høyt oppe på tribunen eller nede på gressletten. Under spilleplanen kan du se hvilke kamper du kan kjøpe billetter til og velge en kamp for å se hele utvalget.

Om Tottenham Hotspur FC

Tottenham har alltid vært en stor og populær klubb og er kjent for sin attraktive fotball. De seneste årene har klubben tatt ytterligere steg, kvalifisert seg til Champions League og for alvor kjempet om ligagullet. I spillere som Harry Cane, Christian Eriksen og treneren Pochettino har laget noen av ligaens største profiler.

Tottenham Stadium

Den nybygde stadion som ble klar i 2018 har plass til 62 000 tilskuere. Ta tunnelbanen til Seven Sisters, deretter kan du enten gå av ved stasjonen White Hart Lane eller alternativt ta en av bussene (149, 259, 279) som stanser ved stadion. På vei hjem kan det lønne seg å gå direkte til Seven Sisters i stedet for å gå til stasjonen White Hart Lane som raskt blir fullt med folk.

North London Derby

Tottenham kommer nord i London, lik erkefienden Arsenal. Kampen mellom disse lagene er viktig for supporterne og den aller heteste London-kampen. Andre hete kamper for Tottenham er foruten de andre London-kampene er mot Manchester United og Liverpool.

Hvor mye koster Tottenham-billetter?

Det kan skille en hel del mellom ulike kamper og avhenger av hvem de møter. En annen faktor er hvilke krav du ha til plass på stadion. Vil du sitte i nærheten av banen, på kortsiden eller kanskje på langsiden?

Hvordan kjøper man billetter til Tottenham sine bortekamper?

Du kjøper billetten fra noen av leverandørene som er listet på siden vår, men om du helst vil dele seksjon med andre Spurs-fans så bør du kontrollere nøye at billettene som selges er til borteseksjonen.

Billettinformasjon

http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/

Billetter og reise

Ikke gå glipp av sjansen til å bli en del av denne sesongens fotballeufori

Tottenham Hotspur Football Club finner man i Tottenham, London. Tottenham FC ble stiftet i 1882, og har hatt sine oppturer og nedturer gjennom historien. Siden 2005 har klubben derimot returnert til fordums prakt. Fotballklubben har klart å vinne flere cuper, ligacuper og noen europeiske trofeer. Muligheten til å besøke London på denne tiden av året er mer fascinerende enn noensinne. Bestill fotballbillettene dine til Tottenham-kamper slik at du ikke går glipp av å se favorittlaget ditt spille live. Du kan forvente det uventede med Tottenham. Kom til London og du vil bli en del av klubbens historiske tradisjon.

Å være turist i London er virkelig en givende opplevelse. Britenes kjærlighet til fotball har gjort sporten til et ikon for mange generasjoner. Enten du bestemmer deg for å kose deg med din daglige tur til Londons attraksjoner, eller besøke Tottenhams hjemmebane, White Hart Lane, vil du føle deg hjemme. Den britiske gjestfriheten kan lyse opp dagen din i de mørke gatene i London. Kjøp Tottenham billetter i dag slik at du kan se frem til turen din til London med glede. Du kan også kjøpe et Hotspur-medlemskap slik at du får billettprioritet. Rundturer på White Hart Lane er tilgjengelige til rimelige priser når det måtte passe deg. Du kan få den flotte muligheten til å utforske kulissene gjennom en stadion omvisning. Å ta en kikk på stadion bak kulissene er et must for alle ekte fotballfans.

Fakta om Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club har en lang suksessfull historie i toppdivisjonen av engelsk fotball. Premier League-laget spiller hjemmekampene sine på White Hart Lane, i hjertet av Nord-London.

Klubben ble stiftet langt tilbake i 1882, noe som gjør Tottenham Hotspur Football Club til en av de eldste klubbene som fortsatt eksisterer i den engelske fotballigaen. Klubben fikk smaken på suksess tidlig i sin eksistens da de vant FA-cupen i 1901, det eneste non-leaguelaget som har klart dette. Spurs fortsatte å lede veien da de i 1963 ble den første britiske klubben som vant en klubbturnering i regi av UEFA, nemlig Cupvinnercupen. Laget hadde en rekke cupseire de neste par tiårene, noe som har drevet frem billettsalg. I 1972 var klubben også denne gangen det første britiske laget som vant UEFA-cupen og ble med det det første britiske laget som vant mer enn ett europeisk trofe. Selv om de ikke har vunnet ligatittelen har Spurs hatt cupsuksess i samtlige av de siste seks tiårene og dette er en rekord som bare Manchester United kan matche. Dessuten har Spurs en langvarig rivalisering med Nord-Londonrivalene Arsenal, og det blir kalt Nord-Londonderbyet. Tottenham billetter for å se hjemmekamper kan koste mellom £54 og £37, avhengig av hvor du sitter på banen og hvilken turnering klubben er involvert i. Nord-London har mye å tilby de som vil utforske den engelske hovedstaden gjennom sine utallige attraksjoner. Disse inkluderer Royal Air Force Museum, The Royal Academy of Music York Gate Collections og Royal College of Physicians Library.

Billigste hjemmekamp

6

Mai

2023

Tottenham

vs

Crystal Palace

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 1 490,-

Les mer

Dyreste hjemmekamp

27

April

2023

Tottenham

vs

Manchester United

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

from 2 750,-

Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5