Tottenham billetter

Sammenlign alle Tottenham billetter

Det finnes akkurat nå 15 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Tottenham

Se Tottenham Hotspurs FC live på Wembley Stadium

Ta sjansen og se Tottenham Hotspurs FC spille hjemme på Wembley Stadium – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Tottenham Hotspurs FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Tottenham Hotspurs FC - Tottenham Hotspur Football Club, også kalt "Spurs, Lilywhites". Klubben ble grunnlagt 1882 i London og spiller sine hjemmekamper på White Hart Lane med en kapasitet på 36 310 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

25 Feb
Crystal Palace vs Tottenham
Selhurst Park
Premier League
1 199,-
Les mer
28 Feb
Tottenham vs Rochdale
Wembley Stadium
Fa Cup
587,-
Les mer
3 Mars
Tottenham vs Huddersfield
Wembley Stadium
Premier League
596,-
Les mer
7 Mars
Tottenham vs Juventus
Wembley Stadium
Champions League
1 615,-
Les mer
11 Mars
Bournemouth vs Tottenham
Dean Court
Premier League
2 717,-
Les mer
16 Mars
Tottenham vs Newcastle
Wembley Stadium
Premier League
664,-
Les mer
1 April
Chelsea vs Tottenham
Stamford Bridge
Premier League
2 616,-
Les mer
7 April
Stoke vs Tottenham
Britannia Stadium
Premier League
1 750,-
Les mer
14 April
Tottenham vs Manchester City
Wembley Stadium
Premier League
1 204,-
Les mer
21 April
Brighton vs Tottenham
Falmer Stadium
Premier League
2 858,-
Les mer
28 April
Tottenham vs Watford
Wembley Stadium
Premier League
818,-
Les mer
5 Mai
West Bromwich vs Tottenham
The Hawthorns
Premier League
1 002,-
Les mer
13 Mai
Tottenham vs Leicester
Wembley Stadium
Premier League
780,-
Les mer

Tottenham Billetter og reise

Ikke gå glipp av sjansen til å bli en del av denne sesongens fotballeufori

Tottenham Hotspur Football Club finner man i Tottenham, London. Tottenham FC ble stiftet i 1882, og har hatt sine oppturer og nedturer gjennom historien. Siden 2005 har klubben derimot returnert til fordums prakt. Fotballklubben har klart å vinne flere cuper, ligacuper og noen europeiske trofeer. Muligheten til å besøke London på denne tiden av året er mer fascinerende enn noensinne. Bestill fotballbillettene dine til Tottenham-kamper slik at du ikke går glipp av å se favorittlaget ditt spille live. Du kan forvente det uventede med Tottenham. Kom til London og du vil bli en del av klubbens historiske tradisjon.

Å være turist i London er virkelig en givende opplevelse. Britenes kjærlighet til fotball har gjort sporten til et ikon for mange generasjoner. Enten du bestemmer deg for å kose deg med din daglige tur til Londons attraksjoner, eller besøke Tottenhams hjemmebane, White Hart Lane, vil du føle deg hjemme. Den britiske gjestfriheten kan lyse opp dagen din i de mørke gatene i London. Kjøp Tottenham billetter i dag slik at du kan se frem til turen din til London med glede. Du kan også kjøpe et Hotspur-medlemskap slik at du får billettprioritet. Rundturer på White Hart Lane er tilgjengelige til rimelige priser når det måtte passe deg. Du kan få den flotte muligheten til å utforske kulissene gjennom en stadion omvisning. Å ta en kikk på stadion bak kulissene er et must for alle ekte fotballfans.

Fakta om Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club har en lang suksessfull historie i toppdivisjonen av engelsk fotball. Premier League-laget spiller hjemmekampene sine på White Hart Lane, i hjertet av Nord-London.

Klubben ble stiftet langt tilbake i 1882, noe som gjør Tottenham Hotspur Football Club til en av de eldste klubbene som fortsatt eksisterer i den engelske fotballigaen. Klubben fikk smaken på suksess tidlig i sin eksistens da de vant FA-cupen i 1901, det eneste non-leaguelaget som har klart dette.

Spurs fortsatte å lede veien da de i 1963 ble den første britiske klubben som vant en klubbturnering i regi av UEFA, nemlig Cupvinnercupen. Laget hadde en rekke cupseire de neste par tiårene, noe som har drevet frem billettsalg. I 1972 var klubben også denne gangen det første britiske laget som vant UEFA-cupen og ble med det det første britiske laget som vant mer enn ett europeisk trofe.

Selv om de ikke har vunnet ligatittelen har Spurs hatt cupsuksess i samtlige av de siste seks tiårene og dette er en rekord som bare Manchester United kan matche. Dessuten har Spurs en langvarig rivalisering med Nord-Londonrivalene Arsenal, og det blir kalt Nord-Londonderbyet.

Tottenham billetter for å se hjemmekamper kan koste mellom £54 og £37, avhengig av hvor du sitter på banen og hvilken turnering klubben er involvert i.

Nord-London har mye å tilby de som vil utforske den engelske hovedstaden gjennom sine utallige attraksjoner. Disse inkluderer Royal Air Force Museum, The Royal Academy of Music York Gate Collections og Royal College of Physicians Library.