We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Eredivisie billetter

Som i de fleste profesjonelle ligaer i Europa spilles sesongen fra august til mai hvert år. Æresdivisjonen består av 18 klubber og et opprykk/nedrykksystem er på plass i andre etasje av profesjonell fotball i Nederland.

Siden den ble dannet har æresdivisjonen hatt tre hovedtittelutfordrere, og Ajax har vunnet imponerende 32 nasjonale titler. De andre to klubbene som har sikret at trioen har dominert nederlandsk profesjonell fotball er PSV Eindhoven og Feyenoord. Siden 1965 har det nederlandske mesterskapet gått til disse klubbene hver gang bortsett fra tre tilfeller der AZ og FC Twente ble mestre.

Æresdivisjonen har hatt en rekke navneendringer gjennom årene og mellom 1990 og 1999 var ligaen kjent som PTT Telecompetitie etter sin hovedsponsor. Etter 1999 ble ligaen kjent som KPN Telecompetitie etter at sponsoren endret navnet sitt og til slutt til KPN Eredivisie i 2000.

I likhet med ligaer Frankrike, Italia og Spania er æresdivisjonen populær i asiatiske markeder og klubber har lukrative innteksstrømmer gjennom reklame og tv-rettigheter.

eredivisie Terminlister 2020/2021