Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Psv Eindhoven billetter

Det finnes akkurat nå 3 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Psv Eindhoven

Se Psv Eindhoven live på Philips Stadion

Ta sjansen og se Psv Eindhoven spille hjemme på Philips Stadion – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Psv Eindhoven-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Psv Eindhoven Terminlister 2023 | 2024

5

Mai

2024

PSV Eindhoven

vs

Sparta Rotterdam

Philips Stadion

Eredivisie

from 4 055,-

Les mer

19

Mai

2024

PSV Eindhoven

vs

Waalwijk

Philips Stadion

Eredivisie

from 1 755,-

Les mer

Billetter og reise

Besøk nederland for å dele din lidenskap for fotball med andre

PSV Eindhoven er en av de mest suksessrike fotballklubbene i Nederland etter Ajax. PSV Eindhoven ble stiftet i 1913. PSV hadde utrolige historiske øyeblikk på 1980-tallet da de vant europacupen; de har også vunnet mange ligatitler. Deres base er Phillips Stadion. Stadionet har en kapasitet på over 35,000 personer. Det er det tredje største stadionet i Nederland. Stadionet ble helt ombygget i perioden fra 1969 til 1977. Det ble et dekket stadion med en betydelig tilskuerkapasitet. Et annet interessant faktum om PSV Eindhovens stadion er at det var vertskap for UEFA Cup-finalen mellom Sevilla og Middlesbrough i 2006. Kjøp fotballbillettene dine i dag, slik at du har muligheten til å se PSV Eindhoven spille live, inkludert klubbens imponerende stadion.

Eindhoven er den femte største byen i Nederland. En turist i Eindhoven kan finne ulike attraksjoner i byen. Noen av de kjente turiststedene er Eindhoven Museum, Van Abbemuseum, Effenaar, og Lichtjesroute. Fotball er ganske populært i tiden; besøk Nederland denne sesongen, ikke nøl med å kjøpe fotballbillettene dine nå. Det som er mest imponerende med PSV Eindhoven er likevel deres ansvarsfølelse overfor samfunnet. Fotballklubben forplikter seg til å ha en positiv innvirkning på samfunnet ved å utnytte PSV-merkevaren. Klubben fremmer utviklingen av ulike initiativ som støtter lokalsamfunnet. Omfattende sosial bevissthet skaffer klubben respekt og lojalitet fra fansen.

Billigste hjemmekamp

19

Mai

2024

PSV Eindhoven

vs

Waalwijk

Philips Stadion

Eredivisie

from 1 755,-

Les mer

Dyreste hjemmekamp

5

Mai

2024

PSV Eindhoven

vs

Sparta Rotterdam

Philips Stadion

Eredivisie

from 4 055,-

Les mer

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5