Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Psv Eindhoven billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Psv Eindhoven

Se Psv Eindhoven live på Philips Stadion

Ta sjansen og se Psv Eindhoven spille hjemme på Philips Stadion – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Psv Eindhoven-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Psv Eindhoven Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Besøk nederland for å dele din lidenskap for fotball med andre

PSV Eindhoven er en av de mest suksessrike fotballklubbene i Nederland etter Ajax. PSV Eindhoven ble stiftet i 1913. PSV hadde utrolige historiske øyeblikk på 1980-tallet da de vant europacupen; de har også vunnet mange ligatitler. Deres base er Phillips Stadion. Stadionet har en kapasitet på over 35,000 personer. Det er det tredje største stadionet i Nederland. Stadionet ble helt ombygget i perioden fra 1969 til 1977. Det ble et dekket stadion med en betydelig tilskuerkapasitet. Et annet interessant faktum om PSV Eindhovens stadion er at det var vertskap for UEFA Cup-finalen mellom Sevilla og Middlesbrough i 2006. Kjøp fotballbillettene dine i dag, slik at du har muligheten til å se PSV Eindhoven spille live, inkludert klubbens imponerende stadion.

Eindhoven er den femte største byen i Nederland. En turist i Eindhoven kan finne ulike attraksjoner i byen. Noen av de kjente turiststedene er Eindhoven Museum, Van Abbemuseum, Effenaar, og Lichtjesroute. Fotball er ganske populært i tiden; besøk Nederland denne sesongen, ikke nøl med å kjøpe fotballbillettene dine nå. Det som er mest imponerende med PSV Eindhoven er likevel deres ansvarsfølelse overfor samfunnet. Fotballklubben forplikter seg til å ha en positiv innvirkning på samfunnet ved å utnytte PSV-merkevaren. Klubben fremmer utviklingen av ulike initiativ som støtter lokalsamfunnet. Omfattende sosial bevissthet skaffer klubben respekt og lojalitet fra fansen.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5