Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Aston Villa billetter

Det finnes akkurat nå 1 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Aston Villa

Se Aston Villa FC live på Villa Park

Ta sjansen og se Aston Villa FC spille hjemme på Villa Park – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Aston Villa FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Aston Villa FC - Aston Villa Football Club, også kalt "The Villa, Villans, Lions, The Claret and Blue". Klubben ble grunnlagt 1874 i Birmingham og spiller sine hjemmekamper på Villa Park med en kapasitet på 42 788 sitteplasser.

Aston Villa Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Birmingham og den nye fotballsesongen venter deg

Aston Villa er en av de mestvinnende klubbene i engelsk fotballhistorie. Klubben er en av fem britiske klubber som har vunnet europacupen. Bestill fotballbillettene dine nå slik at du har muligheten til å besøke Birmingham hvor fans kan se Aston Villas Hall of Fame. Ved å utforske Aston Villas medaljer og lignende, får du vite viktige detaljer om klubben slik som at Aston Villa ble stiftet i 1874 av medlemmer av Villa Cross Wesleyan Chapel i Handsworth.

Du kan få en minneverdig kampopplevelse på Villa Park, og vi anbefaler at du bestiller fotballbillettene dine nå slik at du kan glede deg til reisen din. Villa Park er en av de eldste stadionene i landet. Atmosfæren på denne banen er virkelig inspirerende for de trofaste supporterne av klubben og alle besøkende. Aston Villas tradisjonsrike arv er tiltrekkende for besøkende, og det er rette tiden å se noen av klubbens moderne fasiliteter. Bestill fotballbillettene dine i dag for å oppleve Villa Park og det berømte engelske laget. På søndager kan du nyte et treretters måltid på Villa Park, noe som vil gjøre besøket ditt behagelig. Aston Villa er en klubb med tradisjoner. Kom til Birmingham denne fotballsesongen for å oppleve de mest intense fotballfølelsene noensinne. Byen våkner til liv på alle store fotballarrangementer-noe du kan se med egne øyne og dele med venner.

Fakta om Aston Villa

Aston Villa Football Club, kjent som Villa for fansen, spiller i Premier League og har base i Birmingham i Midlands. Klubben er blant de eldste i Premier League og har spilt på hjemmebanen sin Villa Park i over hundre år. Som et av lagene som stiftet fotballigaen i 1888 er klubben full av fotballtradisjon.

Klubben har en stolt historie i den engelske toppdivisjonen og har et av de mest velfylte trofeskapene i fotballigaen med syv First Division-mesterskap og syv FA-cuper. Dessuten vant Villa Europacupen i 1982 og med det ble de med på listen på fem engelske lag som har vunnet det ærerike trofeet. Aston Villa Football Club har base i Birmingham og har en langvarig rivalisering med Birmingham City Football Club. Dette derbyet, ofte referert til som Second City-derbyet, grunnet Birminghams sentrale beliggenhet, har vært heftig siden det startet i 1879. Til tross for denne misunnelsesverdige og strålende historie, har suksess ikke vært dagligdags for Aston Villa i nyere tid, men det har ikke påvirket lojale fans som fortsetter å kjøpe billetter i store antall. Fotballbilletter for å se hjemmekamper varierer mellom £52 og £34, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen. Byen Birmingham har mye å tilby den reisende supporteren, inkludert Symphony Hall, Barber Institute of the Arts, Birmingham Hippodrome og Broadway Casino.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5