Vi sammenligner primære og sekundære markedsplasser. Prisene kan være høyere eller lavere enn originalprisen.

Fulham billetter

Det finnes akkurat nå 0 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Fulham

Se Fulham FC live på Craven Cottage

Ta sjansen og se Fulham FC spille hjemme på Craven Cottage – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Fulham FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Fulham FC - Fulham Football Club, også kalt "The Cottagers, The Whites, The Lilywhites". Klubben ble grunnlagt 1879 i London og spiller sine hjemmekamper på Craven Cottage med en kapasitet på 25 700 sitteplasser.

Fulham Terminlister 2023 | 2024

Billetter og reise

Fulham football club-ektheten i engelsk fotball

Fulham Football Club ble stiftet i 1879 og er det eldste laget fra London som spiller i Premier League. Denne fotballklubben antyder en viss nyanse av ekthet og solid tradisjon i den engelske fotballhistorien. Kjøp derfor fotballbillettene dine i dag slik at du får muligheten til å se dette laget spille, og nyte ektheten av rike engelske fotballtradisjoner. Dessuten viser fotballklubben vei for idrett i lokalsamfunnet gjennom sin Football Club Foundation. Denne stiftelsens veldedige natur viser ønsket om å bygge bedre liv indirekte gjennom sport. Det er vist at Football Club Foundation har en positiv effekt på livene til unge mennesker.

Hos Fulham kan du organisere dine egne forretningsmøter og arrangementer. Forretningskunder kan kombinere gleden av å se Fulham spille live med å organisere en produktlansering eller en konferanse. Selv om presentasjonen er viktig under slike arrangementer er teknologien forretningskunder tilbys tilstrekkelig til å etterkomme nye behov. Bestill billettene dine på forhånd for å sikre oppholdet ditt i London. Noe annet man får på Craven Cottage, Fulhams hjemmebane, er en barnesone der de yngste kan ha det moro mens foreldrene deres utforsker fotballklubbens historie. Det er viktig å nevne at du har muligheten til å møte spillerne. Dette bidrar til den unike gledesfølelsen man får av å være trofast fan av Fulham Football Club.

Fakta om Fulham

Fulham Football club har kun i nyere tid gjort det stort med en vedvarende tilstedeværelse i Premier League. I årevis holdt klubben til i lavere divisjoner der billettsalg og oppmøte gikk ned. Laget har sin base på Craven Cottage, som har vært deres hjem siden 1896 og ligger på bredden av elven Themsen.

Klubben ble stiftet i 1879 og er en av de eldste klubbene i English Football League og har sin base i valgkretsen Hammersmith og Fulham, Sørvest-London. Faktisk er Fulham, også kjent som Cottagers, den eldste klubben fra London som spiller i den øverste divisjonen I 1997 ble klubben tatt over av den egyptiske magnaten Mohamed Al-Fayed, og med en rekke rekordkjøp og utnevnelsen av et dream team bestående av Ray Wilkins som manager og Kevin Keegan som sportssjef fikk klubben stor suksess. I 2001 vendte Fulham tilbake til den øverste divisjonen i engelsk fotball for første gang siden 1968 etter å ha rykket opp for tredje gang på fem sesonger. Waliseren Chris Colman bidro til å stabilisere klubbens posisjon i Premier League og sikre at de ble et etablert lag I fotballeliten, og solgte utrolige mange fotballbilletter i prosessen. Billetter for å se hjemmekamper kan koste mellom £79 og 49, avhengig av hvor du sitter på banen og hvilken turnering klubben er involvert i. Fulham Football Club ligger fint til i hjertet av Sørvest-London som har mye å tilby besøkende. Attraksjoner verd å merke seg inkluderer: Bankside ved Themsen, The Franco, BBC tv-senter og Hammersmith Odeon.

Anmeldelser og vurderinger for Fotballbillett.com

Se alle anmeldelsene her

4,3 av 5 (3 anmeldelser)

Enkelt og greit

4 av 5

Rask og enkel søk på fotballbilletter

5 av 5

Veldig bra nettside med oversikt over billigste billetter.

4 av 5