Everton billetter

Sammenlign alle Everton billetter

Det finnes akkurat nå 15 forhandlere som tilbyr fotballbilletter og pakkereiser med Everton

Se Everton FC live på Goodison Park

Ta sjansen og se Everton FC spille hjemme på Goodison Park – opplev den mektige stemningen på stedet. Vi hjelper deg med å finne de beste prisene på Everton FC-billetter. Velg kampen du er interessert i for å få mer informasjon og en liste med alle selskaper som selger billetter og pakker.

Everton FC - Everton Football Club, også kalt "The Toffees, The Blues, The School of Science, The People's Club". Klubben ble grunnlagt 1878 as St Domingo's F.C. i Liverpool og spiller sine hjemmekamper på Goodison Park med en kapasitet på 40 157 sitteplasser.

Terminlister 2017/2018

3 Mars
Burnley vs Everton
Turf Moor
Premier League
1 102,-
Les mer
10 Mars
Everton vs Brighton
Goodison Park
Premier League
1 102,-
Les mer
31 Mars
Everton vs Manchester City
Goodison Park
Premier League
1 248,-
Les mer
7 April
Everton vs Liverpool
Goodison Park
Premier League
1 821,-
Les mer
14 April
Swansea vs Everton
Liberty Stadium
Premier League
1 087,-
Les mer
21 April
Everton vs Newcastle
Goodison Park
Premier League
1 175,-
Les mer
5 Mai
Everton vs Southampton
Goodison Park
Premier League
1 248,-
Les mer
13 Mai
West Ham vs Everton
Olympic Stadium
Premier League
421,-
Les mer

Everton Billetter og reise

Et godt, gammelt lag å støtte

Historie er ekstremt viktig for Everton Football Club, og de er stolte av sine prestasjoner. Den betydelige suksessen tidligere spillere og trenere har hatt har gjort klubben til det den er i dag. Selv om Everton Football Club har alle grunner til å være stolte av sine tidligere fremgnger, jobber de stadig med å forbedre fotballimaget sitt. Kulissene på Goodison Park inviterer til utforskning. Ikke nøl med å bestille fotballbillettene dine nå for å bli en del av Everton Football Clubs feiring av sin suksess. Vi tilbyr deg muligheten til å oppleve Goodison Park, klubbens hjemmebane, at first hand med en unik omvisning. Dette stedet er historisk i fotballforstand, og er et must for alle ekte Evertonians.

Kjøp fotballbillettene dine og kom bak kulissene på Goodison Park, inkludert spillertunnelen og garderober. Stadionet er 100 år gammelt, noe som gir det en sterk følelse av historie og fotballtradisjon. Fotballmagien på stadion vil definitivt gripe deg, og få deg til å komme tilbake igjen og igjen. Dette stedet er en spennende opplevelse også for de som ikke er fans av Everton Football Club, ettersom man kan fordype seg i historie. Å kjøpe fotballbillettene dine i dag garanterer massevis av positive følelser mens du er i Liverpool. En tur til Liverpool er ikke komplett uten å se en Everton-kamp. Forbered deg for the sesongens mest fantastiske fotballøyeblikk. I Liverpool er fotball historisk, så kjøp rimelige billetter og dra til fotball- og musikkbyen.

Fakta om Everton

Everton Football Club spiller i English Premier League og ble stiftet i 1878 og er med det ett av de eldste lagene som spiller i den øverste divisjonen i dag. Everton spiller hjemmekampene sine på Goodison Park og har regelmessig vært en del av engelsk fotballs toppetasje i 110 år.

Tilbake i 1888, ble English Football League dannet og Everton Football Club var blant de første klubbene som deltok, de vant etterhvert tittelen et par sesonger senere.

I løpet av denne langvarige perioden i engelsk fotball har klubben vunnet First Division ligatittelen ni ganger, men i senere år har klubben slitt med å være utfordrere. Uavhengig av ligaposisjon har billettsalget alltid vært høyt grunnet lojale fans.

Evertonians, som klubbens lojale supportere er kjent som, har måttet vente lenge på et trofe; det siste kom i 1995 da de vant FA-cupen samtidig som de akkurat unngikk nedrykk fra Premier League.

Everton Football Club har sin base i Liverpool og har en langvarig rivalisering med Premier League-rivaler Liverpool Football Club.

Fotballbilletter for å se hjemmekamper kan variere mellom £54 og £36, avhengig av typen kamp og hvor du sitter på banen.

Byen Liverpool har mye å tilby den reisende supporteren, og var Europas kulturhovedstad i 2008. Dette inkluderer Walker-galleriet, det verdensberømte Maritime Museum, Titanic Museum og Liverpool-katedralen.